IMPOSTURA NU SE LASĂ

By 12 iulie 2011La zi

Unii miniştri presaţi de familioane şi vecini au cerut relaxarea condiţiilor de la bac în toamnă. Ca să se imbunătăţească statistica, au zis. Ei au invocat că acolo unde nu au fost camere de supraveghere, rezultatele au fost mai bune cu 20% în comparaţie cu liceele unde au fost camere. Logic, au cerut să se scoată camele de peste tot !!! Curat politicieni ! Cum găsesc ei soluţia la orice problemă. Aşadar să lăsăm copiii să copieze ca să avem statistici mai bune. Impostura nu se lasă.

Nici liderii Opoziţiei nu se simt prea bine. Ideea lor este să-şi dea demisia Funeriu să înceteze terapia de şoc ! Pe scurt, la toamnă să se revina la vechile practici. Fireşte, dacă Guvernul spune una, Opoziţia trebuie să zică pe dos. Dar ce i se poate reproşa lui Funeriu este jumătatea de măsură. Trebuia ca în toate liceele să existe camere şi profesori corecţi care să nu permita fiţuicile, telefoanele mobile şi leptopurile.

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Delavlasca spune:

    CRED CA NE INTOARCEM LA INVATATURA LENINISTA … INVATATI … INVATATI … INAVTATI …!! Restul este MIZERIE …!!!

  • Tipic pentru noi: cum se face un lucru bun si necesar (si sever, in cazul de fata), cum sare liota celor ce se simt vizati. Pentru cei ce nu l-au vazut, va recomand excelentul interviu al bunului meu prieten Prof. Univ. Liviu Ornea, pe aceasta tema: http://www.tvr.ro/?play=10​6296
    Pacat ca nu se pot identifica individual vinovatii: sunt sute de mii, raspanditi pe o perioada de decenii – si se fac raspunzatori de subminarea criminala a civilizatiei nationale. Daca in privinta lor merge zicala „prinde orbul, scoate-i ochii”, macar de-acum incolo sa facem ceva. Se impune sa aflam CONCRET numele „demnitarilor” care cer restauratia dezastrului – barem la acest nivel sa stim cu cine avem de-a face.
    In orice caz, sper ca Funeriu sa considere aceasta sesiune ca pe un „experiment pilot”, iar incepand de la toamna sa aplice constant masuri din ce in ce mai drastice – si în TOATE liceele, de-acum încolo!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!