ÎNSCENARE SAU SINUCIDERE

By 23 iunie 2012Lifestyle

Adrian Năstase ţine capul de afiş în massmedia românească. Ecouri importante s-au auzit şi în străinătăţuri. Nu ne mai vedem pe prima pagină doar cu cerşetori ţigani pe treptele Operei din Paris, violatori in Italia sau hoţi de buzunare în Hyde Park din Londra…Am urcat la „the next level”. Suntem luaţi in serios cu corupţia, politica, justiţia şi expremierii care se sinucid. Devenim o ţară serioasă.

Ţara s-a împărţit pe din două juma-juma. 1. Cei care cred că sinuciderea a fost o înscenare pusă la cale de strategii PSD – ca să arunce oprobiul pe Băsescu.2. Cei care cred tare de tot că Băsescu „l-a sinucis”pe Năstase enervat că Ponta merge la Bruxelles. Cele doua tabere sunt ireductibile, au convingeri ferme şi nu îşi pun întrebări.Pînă la urmă ramîne faptul că AN-ul a fost judecat şi are o sentinţă definitiva de 2 ani cu executare. Că Poliţia nu a reuşit să il ridice şi să îl ducă în arest, pentru că a ajuns la Spitalul de urgenţă Floreasca, rănit la git după o tentativa (reală sau fictivă) de suicid. Povestea asta nu e deloc clară şi urmează să capete răspunsuri ceva mai tîrziu. Dacă…Ce tare ar fi povestea asta – mai tare ca un thriller made in Hollywood – dacă totul se dovedeşte a fi fost un simulacru ! Bucureşti ar deveni capitala mondială a ficţiunii şi farsei. Dacă e reală, atunci e doar capitala deriziunii şi patetismului.

Vasile Gheorghe „Poate o conştiinţă prea încărcată. Aşteptăm şi alte exemple.” Ana Magdala ‎”Are copii. ştie că aceştia, nevinovaţi, vor purta stigmatul înaintaşilor. A făcut-o pentru copii şi nepoţi, doar pentru ei. Să nu se spună comunistul de bunic şi puşcăriaşul de taică-su. să se spună : deşi a fost condamnat pt fapte de coruptie, era de fapt o carceră politică iar el un erou.” Doina Antonie „Spectacol de sunet si lumină!” Doina Sorescu „Sigur că nu vrut să moara, doar s-a prefăcut, pai nu? Şi-a calculat traiectoria exact exact la 2 mm de jugulara. Este atat de simplu de realizat chestiunea. Şi a făcut toata treaba asta extrem de repede. Vai mama lor de cretini! „Ionut Ungureanu ” Ce dacă a fost demnitar public şi dacă a greşit,e logic să plăteasca şi să nu dea vina pe Băsescu, vrăjitoare sau Moş Geriă. E rea situaţia actuală dar când a furta cu siguranţă a fost bine ptr. el. Sau poate mai degraba se doreşte ca toţi demnitarii să aibă imunitate in fata legii.” Adrian Trifoi „La mulţi ani! Gestul dvs a fost unul de onoare, de demnitate, ceea ce nu-i caracteristic chiorului !”

Karla Evans „Ca om. am compasiune pt domnia sa, dar toti suntem egali în faţa legii ! Cu demnitate ar fi trebuit să-şi ispăşească pedeapsa. Nu este nimic onorabil în încercarea de a-şi lua viaţa ! Ai furat, plăteşti ! ” Ionuţ Ungureanu „Poate vrea să fie””declarat martir naţional.” Florentina Tulba „O să credem că a vrut să se sinucida numai dupa ce vedem radiografiile de la spital. Doreşte să câştige simpatia publicului prin asta şi să amâne inevitabilul „inchisoarea”. Să meargă la închisoare, nu ne intereseaza victimizarea lui pe toate canalele de TV. E timpul să ne ocupăm de alte subiecte.” Karla Evans „Mă intreb dl Nastase al cui model era când ‘îindemna” lumea să vină să-i numere ouăle ? ”

Ionuţ Ungureanu „De ce comunitatea internaţională nu-l apără pe Năstase aşa cum a făcut-o în cazul Iuliei Timoşenko ? ” Karla Evans ” Nu sunt fan T.B. dar A.N. nu se deosebeşte cu nimic de restul celor care au dus ţara aceasta de râpă.” Marinel Tuca „Năstase a fost unul din promotorii violenţei din 1991 din Piaţa Universitatii şi totuşi mi-e milă de el. Personal, acum că a vazut moartea cu ochii, l-aş pune preşedinte în locul lui Băse…”
FOTO CANALD. RO

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • te asteptam la noi!!

  te rugam sa folosesti un pistol adevarat data viitoare ! sau o grenada !

  The Hell

 • Lumea economica tremura din cauza caderii Euro iar noi Romanii suntem preocupati de situatia lui Nastase!
  Nastase trebuie sa plateasca in fata legii pentru ca a gresit.
  Executand pedeapsa demonstreaza ca respecta institutiile ce chiar el a cotribuit pentru a fi construite asa cum sunt azi.

 • GIM spune:

  Iata cum se rezolva un caz de coruptie
  LA NIVEL INALT!
  Au fost probabil cumparati sau santajati cei care l-au ajutat pe fostul premier Adrian Nastase sa realizeze acest scenariu, dar, un intreg popor nu poate fi atat de usor prostit in zilele noastre.
  Numai Dumnezeu stabileste ziua scadentei…

 • sorge spune:

  Teoretic ,problema lui Nastase nu ne atinge .
  Noi fraierii ne uitam ca la spectacol .
  Indiferent daca intr un anumit termen vom fi chemati la urne ;si chiar daca sintem impartiti in 2-3 posibilitati ,tot un drac pt noi .
  In oricare din pozitii ,trebuie sa recunosc ca Nastase a avut curaj .
  Nimeni ,insa din media nu spune un adevar care se vede din spatiu cosmic :Nastase a fost programat sa fie tap ispasitor .

Spune-ți opinia, fă-te auzit!