ÎNTRE CRISTINA ȚOPESCU ȘI DENISE RIFAI

By 8 octombrie 2019Litere & Comp.

marele incendiatorAzi la ora 16,00 voifi prezent in studioul RFI cu Valentin Panduru.Vom vorbi 30 de minute in avanpremieră despre romanul „Marele incendiator.Cronica unui fapt divers”. Apropo, se lansează a doua zi, miercuri.

Tot azi, 8 octombrie, marți, de la ora 19,00 voi fi la postul teve Canal 33 Romania cu Cristina Țopescu în programul „Interviuri neconvenționale” Participă – în premieră absoluta- Astor, mascota romanului, ciobănescul meu german de aproape 4 luni. Nu de alta, dar e nevoie în studio de o minte 20190920_190551lucidă care să explice lucrurile cum trebuie.

Miercuri, 9 octombrie la ora 18,30 la librăria Cărturești – strada pictor Verona – editura Corint lansează, în prezenta autorului, romanul „Marele incendiator. Cronica unui fapt divers” Invitați – Carmen Mușat și Cristian Fulas.

Tot miercuri 9 octombrie, la ora 22, mă voi afla in studioul Realitatea TV împreuna cu Denise Rifai unde voi comenta lansarea de la Cărturești și, bineințeles, romanul.

Vineri, 11 octombrie, ora 12,00 voi fi la Craiova, la Muzeul județean de artă, în splendida casa Jean Mihail pentru promovare, selfie si autografe. Invitați Mihai Firică și Carmen Theo Făgețeanu.
DESKREPORT

 

DESKREPORT .

Spune-ți opinia, fă-te auzit!