IMG_1754

Am ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” ultima postare a lui Toma Roman, culeasă de pe pagina sa de fb.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„Isteria nationala provocata de crimele din caracal are menirea de a ascunde pregatirile gruparii psd – alde pentru fraudarea alegerilor ce urmeaza si de a deturna atentia de la devalizarea accelerata a bugetului de stat . Gruparea sacrifică de ochii lumii câțiva „tapi ispășitori” și îi rotește pe ceilalti executanti fideli ai ordinelor sale. Isteria trebuie sa acopere si legaturile clanurilor interlope locale cu politiștii, procurorii si politicienii din zonă ( la Caracal reprezentați cu aplomb de „celebrul” f. Ciordache si de „greul” p . Stănescu ) , orientând toată atenția spre criminal, tot asa cum „cazul Galați” a fost centrat pe doi acari păun din Politie, pentru a nu se sapa la cauzele de fond ale atitudinii acestora.

20190518_125231Isteria are ca scop si pregătirea unei replici pentru mitingul simbol din 10 august, de care liderii PSD se tem foarte tare și pe care il vor deturnat prin provocări și manipulări dure. În sfârșit, isteria este o perdea de fum menită să acopere reorganizarea internă – cu stingerea conflictelor pentru putere -și STRÂNGEREA RÂNDURILOR sub lozinca „partidul in primejdie”! . PSD ( cu satelitul ALDE ) va face totul ca românii să nu bage de seamă că este în fapt o organizație de tip mafiot, care iși satisface prin corupție clienții si dă – din când in când – celor pe care ii consideră carne de tun, „mici atenții” !”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Franklin spune:

    Deocamdata, PSD este in corzi, incapabil de orice reactie, ofensiva sau defensiva. Intr-adevar, cu exceptia remarcabila a numirii lui Cucos la comanda jandarmeriei Bucuresti, PSD este letargic si comatos, in aceste zile. Asocierea intre monstrul din Caracal si caracatita infractionala patronata de factorul politic. 100% pesedist in judetul Olt induce o imagine dezastruoasa pentru partid, pe toate posturile de televiziune. Aceasta imagine nu este explicita ci perceputa de populatia simpla, necajita, de pe intreg teritoriul national. Peste acest dezastru de imagine se suprapune si hidosenia structural a politiei romane, ca organizatie parazitara pusa in slujba infractorilor, nu a cetatenilor. O realitate inchipuita de toata lumea. Ca si cand asta nu ar fi de ajuns, din Olt au parvenit si informatii reale a unei fratii incontestabile intre maharii din procuratura, din politica si politie, pe de o parte si clanurile interlope pe de alta parte, fratie guvernata de o singura lege: „Voi faceti rost de bani, noi va asiguram spatele, iar banii ii impartim.”

    Problema nu e numai a PSD ci a intreg establishmentului politic. Credeti cumva ca Traian Basescu nu e responsabil si el de situatia actuala existent in Romania? Credeti ca cinci milioane de romani au plecat in pribegie in timp de pace din cauza monstrului din Caracal sau a PSD?

Spune-ți opinia, fă-te auzit!