MARȘ MĂ DE AICI!

berbeceanuAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt text postat de Traian Berbeceanu pe pagina sa de facebook după tragedia de la Caracal.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși. Cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor sunt acum revoltați tocmai de vulnerabilitățile legislative. Cei care au ridicat infracțiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor.
Incompetenții care au promovat incompetenți în cele mai importante funcții din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii.
Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul!
Marș mă de aici!”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

  • mircea spune:

    L a intrebat cumva, cineva pe Tudorel ce parere are ? Acest slugoi slinos care a pus pe butuci dreptatea in Romania ar merita batut cu parul si dat afara din tara. Si madam Veorica care se ocupa de consecinte, ar trebui informata care sunt cauzele acestor nenorociri ; slugoi in functii, obedienta si incompetenta.

  • Iuri Vasilică Blioju spune:

    Din Olanda, le transmit românilor de acasă să iasă la vot, degeaba plâng toți acum.

  • Virgil spune:

    Grav, foarte grav. Grav este tot ceea ce s-a întâmplat în interiorul Ministerului Justiției începând cu anul 2017, sub „bagheta magică” a tripletei Tudorel Toader, Florin Iordache și Niculicea. Grav este că cu acordul ministrului Toader au fost operate modificări de esență ale Codului Penal și ale Codului de Procedură Penală, care au condus la scăderea operativității actelor de justiție într-un stat de drept. Grav este că jegul Justiției, Toader Tudorel după ce a fost demis/schimbat din funcție, a ieșit din serviciile țării fără nicio sancțiune, cu ditamai pensea special, și, iată acum, nu I se impută nimic, e absolvit de orice responsabilitate. (Ca să nu mai vorbm de responsabilitate guvernamentală, politică! Dar, vai, unde ați mai întlnit responsabilitate politică și ministerial în România ultimilor 30 de ani?!) Grav este că avem polițiști pe funcții înalte care numai polițiști nu dovedesc că sunt, chiar dacă sunt absolveții unei „Academii”. Care academie? Poate CAcademia de plagiate și blatuate!! Acești indivizi numiți polițiști nu fac dovada că ar fi făcut școli academice! La fel, procurorii din România, nu toți firește, doar câțiva, fac dovada unei nepăsări crase față de soarta unui cetățean sau altul. Salarii babane și pensii da! Muncă pe șest, tip Bica! Grav este că din 2017 până astăzi am asista cu toții la fofilarea prin Guvern și Parlament a unei serii de lideri aroganți, îngânfați și proști, puși pe cumetrii, care nu au făcut, nu fac nici în present nici o ceapă degerată pentru țară, pentru cetățeni! Astăzi, cu atât mai mult, se vede că tânărul din Suceava, de la adunarea PSD (mai, 2019), care i-a replicat îngânfatului și nemernicului de Dragnea „Nu ați făcut nimic!” a avut perfectă dreptate, dar atunci tânărul a fost blamat de membrii PSD, la univoce, pe nedrept, desigur!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!