NOCTURNĂ CU VAMPIR OPUS 1 la TVR

By 5 ianuarie 2018Litere & Comp.

vampirulAstăzi 5 ianuarie 2018 în emisiunea COOLTURA de pe TVR1, prezentată de MIRELA NAGÂȚ, puteți urmări un interviu cu STELIAN TĂNASE despre noul său roman ” NOCTURNĂ CU VAMPIR OPUS 1″ lansat la Tirgul de carte „Gaudeamus ” din noiembrie 2018. Emisiunea este difuzată ca de obicei, vineri, de la 17,30 la 18,15.
Veti pătrunde cu aceasta ocazie în secretele scrierii unui thriller de succes. Din ce cauză romanul este cautat de cititori în librarii? O poveste bună!? O scriitură plăcuta? O atmosfera terifiantă? Suspansul!? Personajele interesante? Sigur, cîte ceva din fiecare.

nagatIn esență intriga este una simplă, ușor de urmărit, ca in toate romanele de acest tip – policier sau polar. E vorba despre o serie de crime, cadavre, un ucigas și un detectiv. Toți evoluează într-un mediu corupt. Poate că personajul principal este totuși Bucureștiul de azi, în epoca lui post industrială. Un oraș al contrastelor și ambuteiajelor, un oraș blocat, in declin, care aparține pe de-a-ntregul interlopilor. În acest univers de infern există și personaje ( pozitive ) care combat răul. Întii de toate Ticu Naum – fost luptător in Legiunea străină, detectiv de ocazie – arogant, afemeiat și mardeiaș. Povestea dedesubturilor acestei istorii negre o veți asculta pe îndelete la COOLTURA cu MIRELA NAGÂȚ.

Echipa TVR a fost găzduita de autor la finele anului trecut pentru un ultim interviu pe anul 2107 al redacției COOLTURA. A fost un ceas de conversație agreabilă despre cititori, literatură, succes, eșec, istorie, destin…Ce a rezultat vom vedea împreună după-amiaza cu începere de la 17,30. Pe curînd!

CITESTE SI DA MAI DEPARTE!

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!