O CAFELUȚĂ ȘI O TACLA

By 16 octombrie 2018Litere & Comp.

platonSimbătă dimineață, 13 octombrie 2018, am fost începind cu ora 8,00 în studioul Radio România Cultural. Am răspuns intrebărilor d-nei Michaela Platon despre romanul „Partida de vânătoare” apărut recent la editura Vremea. Timp de un ceas, am incercat să fac față curiozității gazdei mele. Spre mirarea mea romanul. Nu prea se intimpla cu gazetarii de azi – sa citească. IMG_3187Iși fac temele adesea în graba de pe google și fb. In cel mai bun caz. Să citeasca o carte intreagă, mai rar! In asemenea conditii conversatia a fost placută. A ținut loc de o cafeluță și o tacla.

Multumesc tuturor celor care mi-au scris/telefonat dupa emisiune.Puteți asculta – dacă vă face placere – emisiunea de simbata accesind linkul de mai jos. Audiție plăcuta!

https://radioromaniacultural.ro/stelian-tanase-invitat-in-studioul-matinalului-de-sambata-13-octombrie-2018/

Iată textul de prezentare de pe site-ul oficial RRC – „Scriitor, eseist, istoric, politolog, publicist, scenarist, regizor, realizator de televiziune, blogger și analist politic, Stelian Tănase este înainte de toate un om cu păreri ferme și asumate cu privire la politică, societate, cultură. Cu o vastă experiențăprofesională și umană, el toarnă totul în creuzetul romanelor sale, dăruindu-ne o lume interesantă, abordabilă, familiară – și ca atare recognoscibilă în propriile tanase partida de vinatoarenoastre experiențe și trăiri. Urmarea: ultimul lui roman, „Partida de vânătoare” este cea mai citită carte scrisă de un autor român a ultimilor ani!

Sâmbătă, 13 octombrie, de la 8 la 9, Stelian Tănase va fi invitatul Michaelei Platon în studioul România Cultural.”

Găsiți PARTIDA DE VÂNĂTOARE în rețelele de librării Humanitas, CLB, Carturesti, si on-line – pe elephant.ro EMAG.ro libraronline.ro. sau direct la edituravremea.ro

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!