O COMEDIE MACABRĂ CU PROȘTI

priceputuAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un fragment din ultimul textul postat pe pagina sa de fb de Laurențiu Priceputu. Titlu – ” O comedie macabră cu proști” .

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„Am vazut toti in diverse ocazii cat mult a scazut media capacitatii intelectuale a politicienilor. Ii vezi zi mai tot timpul pe ecranele televizoarelor si-ti sare in ochi. In special cei care constituie majoritatea de azi te sperie cu simplitatea gandirii si lipsa crasa de cultura si educatie.
CAPUSELE au impins in fata tot felul de marionete necuvantatoare care sa execute intocmai ordinele.
Daca FSN-ul din anii ’90 a pornit fe la „noi muncim, nu gandim”, PSD-ul anilor nostri a ajuns la „noi profitam, nu gandim” !!!
Din pacate pe zi ce trece ne dam seama ca aceasta state de lucruri este prezenta in toata societatea, parlamentarii, ministrii, sefii de judet si primarii reflecta unde s-a ajuns prin nesocotirea educatiei si supradimensionarea puterii banului si a averii.
Lumea romaneasca s-a umplut de modele(super-adaptatii si super-reusitii momentului) de o prostie si o badaranie de nedescris, dar plini de case si masini luxoase.
Peste asta s-a suprapus exodul urias, toti cei care erau capabili si dornici de munca cinstita au plecat sa traiasca mai bine si am ramas cu ciurucurile lenese si cu tupeu.”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Nicoleta Milea spune:

    Din pacate asa este. Mai sunt ramasi in tara si cei ce au plecat ” la timp” , cei cam de 50 – 55 ani ( printre care ma numar si eu) , cei care nu au avut curaj. Si pentru ca nu am tupeu , si nici ‘sustinere” nu ma angajeaza nimeni. Si ca mine mai sunt…..

Spune-ți opinia, fă-te auzit!