O DECLARAȚIE BETON

melescanuAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” declarația lui Teodor Meleșcanu dată cu cu ocazia aderării sale la noul partid Forța Naționala. Parcursul său politic – PCR, FSN, PSD, APR, PNL, ALDE. Acum a trecut cu arme si bagaje la Forța Națională. Citiți să vedeți ce gargară are în el tovul Teodor Meleșcanu, un Tartuffe de ocazie al politicii românești.

tept ca de obicei comentariile dvs pro si contra

„Astăzi m-am înscris în platforma Forţa Naţională, cu convingerea că experienţa şi spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice, la întărirea coeziunii sociale şi a stabilităţii politice în interesul tuturor românilor. Ca diplomat, susţin parcursul European şi Atlantic al României, parteneriatele strategice şi relansarea relaţiilor cu toate statele, nu numai din Europa ci şi din Asia, Africa şi America Latină. Apreciez în mod deosebit contribuţia diasporei româneşti din Europa şi din lume, ca factor civilizator şi de progres economic, social şi cultural”, a scris Teodor Meleșcanu, pe Facebook.

„Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă”,

DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Catalin Posteuca spune:

  Pai e clar în ce direcție se duc sau au vrut sa ne duca „moaștele meleșcanene”.
  Aderand la un partid extremist, susținut de Le Pen, e clar ca numai un parcurs european ne dorește acest monstru politic.
  Monstru, în adevăratul sens al cuvântului.

 • Daniel spune:

  Forța Națională zici nea Melu? Păi zii așa ca să știe diaspora unde s-a ascuns cel care și-a bătut joc de ei la secțiile de votare. Ce nume Forța Națională parcă este galerie la fotbal. Nea Melu un sfat dacă îmi permiți acum că tot nu mai ești diplomat scoate-ți dracu’ basca de strungar comunist din buzunar și puneți-o pe cap numai umbla cu trabucul în bot și poza în Wiston Churchill că de la tine până la Churchill e o distanță de la pământ la Jupiter! Poate să se dea ciobanul cu o tonă de armani tot a cioban va mirosi așa cu voi bolșevicii vopsiți vă trădează trecutul tenebros și apucăturile. Hai nea Melu bască-n cap țigară-n gură tractorist la Forța Națională mă doare-n ulă! Asta așa că în loc să vă retrageți la cât rău ați făcut românilor și României stați îmbălsămați moț în politică.

 • szabo maria magdalena spune:

  ….si o funie cadou ……….iti mai creste urechea de atita minciuni .

Spune-ți opinia, fă-te auzit!