OMUL PERICULOS

By 24 iunie 2011La zi

Preşedintele Băsescu îşi continuă opera de dezbinare. A produs o lungă lista de dezbinări. Dau doar cîteva exemple din ultima vreme. Întîi, îi aţîţă pe români contra românilor. Pe români contra maghiarilor şi invers. Pe republicani contra monarhiştilor. Pe romanii de acasă contra celor din străinătate. Pe săraci contra bogaţilor. Pe orăşeni contra ţăranilor. Pe cititori şi telespectatori contra jurnaliştilor şi televiziunilor. Din păcate se pricepe bine la asta, ceea ce îl face periculos ! Este – nu salvarea ci – cea mai mare ameninţare la adresa societăţii româneşti de azi.

Alătură-te discuției 7 opinii publicate

 • Alex Popescu spune:

  Din pacate, paranoicul basel se pricepe ft bina la dezbinare :( Si mai din pacate, il spijina ft mult si mass-media. Vrand sa faca rating cu orice pret, ii dau apa la moara :( Apoi se intreaba de ce n-au viata buna cu baselu la Cotroceni :))

 • TOTAL DE ACORD ! eu insumi am in familie un astfel de exemplu …parintii mei (patroni ) vad in mine ( profesor bugetar ) omul care sta pe banii privatilor ! omul care nu produce nimic si care nu are voie sa se planga de salariul dezastruos pe care il am (800 lei net )

 • Daniel spune:

  Acesta este nivelul de educaţie a unei părţi importante a românilor. Adică zero. Se uită minunaţi la oamenii politici care îi dezinformează şi îi manipulează. Gândesc după criterii proprii, le plac „smardoii”, ” bengoşii”, consideră că valoarea absolută este „banul”. Vedeţi ce înseamnă că nu am cunoscut ” reforma”, ” contrareforma”, lupta dintre puterea laică şi cea religioasă? Nu am trecut prin bolile copilăriei civilizaţiei europene occidentale. Şi atunci ne uităm la ” manelistul şef” care ne ” scuipă în faţă” (citat) atunci când ” vrea muşchii lui”

 • Ioana si atat spune:

  Divide et impera este un adagiu care a calauzit mai toate puterile cu tenta absolutista si nu numai din istoria universala. De ce nu l-ar imbratisa si acest personaj care se viseaza salvatorul absolut al romanilor? …

 • La asa bobor asa conducatori… Ce, s-a uitat mânia proletariatului din ani 90, atrocitatile contra noastra, acu le-a venit nota de plata, tare piperata.

 • Mai intai a fost Ion Iliescu cea mai mare amenintare a societatii romanesti post-1989… Si ca o urmare fireasca a venit Basescu..

 • Arta disimulatiei este specificul unui regim totalitar!Sa nu ne mire absolut nimic din ceea ce se petrece in jurul nostru!Pacat ca sunt multi proletari printre care ma numar si eu care vor fo fost dicriminati pentru faptul ca au curajul de a-si exprima parerea liber!Atat timp cat nu luam ataitudine si nu participam activ atunci cand vine vorba de vot – e ca si cum am aproba tacit teroarea instalata de actuala guvernare!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!