alexandraAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” ultimul text postat pe pagina sa de fb de Miliana Dana Bob. .

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„Multi oameni in tara asta sunt putrezi. Putrezi cu totul.
Si nu ma refer la criminal. El nu e putred, el este un criminal.
Nu ma refer la politistii din Caracal. Ei nu sunt putrezi. Ei sunt sculele clanurilor mafiote; stiu asta din start si aleg asta!
Si nu ma refer la clanurile mafiote. Ei nu sunt putrezi. Ei sunt mafioti. Au bani, au faima, au distractie. Asta au ales, asta le place.
Si nu ma refer nici la politicienii locali, care deseori sunt mana in mana cu mafiotii si care fac numirile criminale in politie. Ei (politicienii) nu sunt putrezi. Ei sunt PSD-isti.
Ma refer la oameni. La marea masa de cetatenii. Dintre ei majoritatea sunt putrezi. Fiindca aleg, din nou si din nou, aceeasi oameni din acelasi partid care numai cu numele este politic, in realitate este structura criminala organizata. Si stiu perfect ce aleg, si totusi ii aleg din nou si din nou…..
Acestia sunt putrezi! Acestia put! Cand deschid gura, cand pun stampila de vot, sunt atati de putrezi incat put!
Acestia au omorat-o pe Alexandra, de fapt!!!”

DESKREPOT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Panaitescu Luciana spune:

  Cata inteligenta si gandire folosite cu succes ca sa descoperi ca putezii sunt in psd si ca electoratul psd pute.!Este vorba de multa gandire pura, de un efort sustinut si laudabil nu de ura stupida.Un intelectual atat de fin si de rafinat nu se poate distinge decat prin gandire sa profunda si prin forta argumentatiei sale si iata ca la capatul acestui efort remarcabil ajunge la aceasta concluzie cu adevarat splendida expusa aici cu mult talent.
  !

 • Emilia Danaila spune:

  Putregaiul este peste tot.Va fi greu de inlaturat cu mentalitatea de asta a romanilor.Numai tinerii de varsta Alexandrei si Luizei vor putea sa faca asta.Este foarte important sa-i sprijinim!!

 • Onea Maria spune:

  Da! Așa este acest partid….adevăratul criminal!!! Să vedeți ce se petrece și n alte județe…

Spune-ți opinia, fă-te auzit!