OPOZIȚIA E CARAGHIOASĂ

By 16 septembrie 2018Să stăm de vorbă

paleologu teodorAm ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorba” un extras din ce a spus Toader Paleologu la DIGI 24.
Aștept cu interes comentariile dvs pro si contra.

„Opoziţia e caraghioasă. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNL la europarlamentare. Din informaţiile pe care le am va fi o listă de nevotat. Nu ştiu unde se duce votul oamenilor nemulţumiţi care sunt foarte mulţi.În absenţa unor anticipate, trebuie să guverneze PSD, până în 2020. Să se descurce între ei. Ori facem alegeri anticipate, ori suportăm guvernul PSD până în 2020, pentru că ei trebuie să bea până la capăt paharul. Nu să se întâmple ca în 2016, când erau şi în opoziţie, şi la putere şi au câştigat.

Nu vreau o schimbare de guvern în absenţa unor alegeri anticipate, s-ar putea să fie calcule mărunte.E si vina partidelor din opozitie, a pretinselor de dreapta, şi vina lui Iohannis. Când ne va ajunge cuţitul la os, vom vota din disperare o alternativă nu prea consistentă. E necesară şi o presiune asupra partidelor sau e nevoie de un alt partid de dreapta.

O coaliţie PNL – USR e de dorit, dar e incoerentă, nu au un proiect comun, integrat. USR nu e un partid de guvernare, pe niciun subiect important nu au păreri comune. Am prieteni acolo, dar e un talmeş-balmeş acest partid. Fac opoziţie gălăgioasă. Dar de la asta la guvernare e un pas foarte mare, care nu se face foarte uşor”.
DESKREPORT

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • Anastase Gheorghe spune:

  daca opozitia nu iese cu proiecte credibile si realizabile, PSD va fi la guvernare pina in 2083

 • ioana spune:

  Domnul Paleologu e un tip super , un intelectual care doar a-si da cu parerea , ce bine a-r fi sa aiba o superpozitie in senat , stat …… of dar e foarte destept si cariera lui e mult mai interesanta , ce sa faca el in politica ! ne place enorm

 • Virgil spune:

  Cine sa faca nene proiecte daca cei care ar fi in stare trag din
  lulea tutun ?

 • Virgil spune:

  Va rog nu publicati raspunsul anterior. Am aflat ulterior ca d-l Paleologu
  se implica totusi in politica. Dece scrie asa despre opozitie… el stie.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!