PACTUL VV DĂNCILĂ E VREDNIC DE MILĂ

dancila 6De pe adresa email a lui Liviu Dragnea – PSD /cabinet președinte – VVDăncilă a trimis vineri ultima ei găselniță. Un așa-zis Pact pentru bunăstarea românilor. Ați auzit bine! Este ca-ntr-o istorie contrafactuală.Dacă vă place ne aflăm intr-o realitate paralelă dintr-un film fantasy. Despre ce vorbește ministreasa noastră din palatul Victoria nu există. Tocmai ea să vorbească despre bunăstare, care a adus la sapă de lemn românul obișnuit? Minte de stinge, nici nu cred să fi citit textul în particular. I l-a soptit pe sărite la ureche un expert. Dacă ar fi făcut-o singură, nu ar fi lansat o asemenea gugumănie. Zice ca suntem prosperi și economia duduie. Face asta într-o perioadă în care puterea de cumpărare – din cauza scumpetei fără precedent- a scăzut drastic. Cînd avem cea mai mare inflație din Europa, cind Romania se imprumută cu dobînzile cele mai mari la băncile stăine – ei bine, vine VVDăncilă și propune ceva pe care toată politica ei îl contrazice – un pact pentru bunăstarea românilor!!! Păi, nu!? Asa cum am mai scris aici ne crede proști, ne confunda cu ea. Dacă nu pricepe nimic, rezultă că nici noi nu pricepem. Ce ar fi de ințeles, mă întreb. O gospodină cind deschide frigiderul știe perfect căt o costă alimentele puse la rece. Nu are dancila VV1nevoie să vină tovarășa VVDănciă să îi explice cum stă chestia. Cum să stea!? Prost.

Prim-ministrul agită pactul ei de kko ca pe moaștele sfîntului Dumitru, doar/doar o crede cineva bazaconiile inșirate acolo. In esență, ca tactica electorală, este un atac preventiv. A luat din mîna opoziției tema economico-sociala unde ea este extrem de vulnerabilă. E vorba despre sărăcie vs. bunăstare, inflatia, puterea de cumpărare și scumpetea. Oamenii nu se mai ajung de la o leafă la alta și ea vorbește senină despre bunăstare. Care!?…Ca deziderat, firește, pentru că realitatea e cum e. Ce a făcut la guvernare pînă acum? A stat drepți in fața lui Dragne. După arestarea patronului ei și-a pierdut busola. PSD a băgat economia in pămînt prin bugete fanteziste, prin miniștrii corupți și incapabili, prin aventurismul economic pronunțat. De ce nu a adus bunăstarea promisă în campania electorală din 2014? Abia acum pare ea să-și propună să o aducă pe capul nostru. Secretul il stim – VV Dăncilă candidează fără șanse pentru fotoliul de la Cotroceni. Trebuie să pună totuși ceva pe masă, cît de cît. Nu poate să ofere chiar nimic. Și ce altceva poate să aducă în afară de niște vorbe!? Bilanțul guvernării PSD&Dăncilă este – în cel mai bun caz – zero.

STELIAN TĂNASE

DESKREPORT

 

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • Florin Daniel spune:

    Tupeu jegos de navetist. Aceasta propunere e făcută în disperare, pentru ca romanii cei „prosti” sa mai înghită o data gogoașă, crede ea. Pentru ca să aibă tema de dezbatere în campanie. Sa poată sa se bata peste brosa Cahnel în timp ce va spune,…. uite ce fac eu pentru popor. Un pact, doua păcate, sau câte păcate vreți voi va fac.

  • Jitaru Gheorghiță spune:

    Am votat cu încredere un PROGRAM DE GUVERNARE scris.La acest program a aderat și ALDE.Am votat acest alde cu încredere deoarece șeful partidului era CĂLIN POPESCU TĂRICEANU de profesie inginer constructor de PODURI în ideea că este capabil să DEMAREZE CONSTRUCȚIILE DE PODURI,ȘOSELE,AUTOSTRĂZI,TUNELE ȘI LINII DE CALE FERATĂ.Curios dar,s-a PITIT și s-a ascuns pe la SENAT.Profesional m-a dezamăgit.Frumos,prezentabil,cu morgă,aplomb și FUDUL când se uita-n oglindă considera că lui i se CUVINE nominalizarea ca candidat la președinție din partea COALIȚIEI.Numai că membrii PSD-lui după ce a fost VÂRÂT ÎN PUȘCĂRIE Liviu Dragnea s-a simțit lovit în prag de colaps și atunci au vrut un CANDIDAT PROPRIU.TĂRICEANU cu un ALDE de buzunar s-a simțit DESMOȘTENIT de promisiune.Un politician VICLEAN și mai isteț i-a promis o alianță i-a vârât pe gât UN ȘOBOLAN AL RĂZBUNĂRII.Cum RĂZBUNAREA ESTE ARMA …….UI autohtonă a ieșit de la guvernare.După ce și-a văzut interesul politicianul ISTEȚ l-a aruncat la GUNOI pe Tăriceanu.Dar cum ȘOBOLANUL RĂZBUNĂRII fermentează și pute a început să lovească în TOVARĂȘII SĂI.Iată,cum acest ALDE ajuns o ZDREANȚĂ POLITICĂ.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!