CTPAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt fragment din ce a declarat aseară Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Un aspect. De ce nu avem autostrazi și nici căi ferate la cerintele secolului XXl? Este un secret știut de toată lumea. Corupția! Toate guvernele au alocat in fiecare an sume considerabile. Dar banii s-au evaporat. Pe scurt, banii au fost furați de o intreagă șleahtă de politicieni, administratori, etc. de la primministru și ministru in jos. Căutați banii în conturile lor, în fabuloasele lor averi.

În rest…Intrebarea ramine. Cui dam votul? Celui vechi care a furat destul si si-a satisfacut poftele (măcar in parte) sau unuia nou in politică, tinar, care abia asteaptă să facă avere cu votul nostru?

Aștept, ca de obicei, comentariile dvs pro si contra

„Un singur lucru vreau să ştiu: există ceva mai dificil decât să stai 15 minute şi să nu faci nimic, adică să mergi nu pe autostrada, ci pe stradă până la secţia de votare. Aş vrea ca toţi cei care mâine se vor ralia acestui protest şi vor sta de pomană 15 minute să facă ceva peste două luni şi ceva, să meargă la vot. Credeţi că o să se apuce PSD – ALDE după acest protest să facă ceva, o să ia fonduri europene? Nu o să facă nimic. Acest protest de acum, dacă nu se converteşte în vot – pentru că el nu se poate converti în autostrăzi – , atunci este inutil. Nu consider autostrăzile prioritatea de pe locul 1 în materie de transport în România, ci trenurile.

DESKREPORT

 

Spune-ți opinia, fă-te auzit!