POMPIERUL DE SERVICIU

rares bogdan `1Am ales pentru rubrica „Sa stăm de vorbă” un foarte scurt fragment din declarația facută aseară la RealitateaPlus de Rareș Bogdan. Subiectul este sensibil, pentru că PNL incă nu are un candidat pentru primăria Capitalei pentru confruntarea cu PSD din iunie. Post cheie – miza reală a acestor alegeri. Pierzi Bucurestiul , pierzi si parlamentarele. Gabriela Firea – cu stilul ei mahalagesc si cu faptul că s-a evidentiat prin prestația ei în acest mandat de primar, are șanse de cistig daca se votează într-un singur tur.
Apare acum Rares Bogdan! A spus de mai multe că postul nu il interesează, că are ce face la Bruxelles, că are alt plan de carieră. Acum declară că ar putea să intre in competitie. Va avea de înfruntat nu numai firea 11pe actualul primar GF, dar și pe Nicusor Dan si Vlad Alexandrescu.
Intrebarea mea- este Rareș Bogdan este candidatul PNL cel mai potrivit să cistige la alegerile din iunie pentru primăria București ?
Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

”PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu (…) Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniți fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepțională. Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016.”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 8 opinii publicate

 • Maria Rusu spune:

  Nu sunt bucureșteancă,dar chiar și așa,de la depărtare,aș zice să stea pe fundu-i,dl.Rareș Bogdan!

 • Silvia Bobolea spune:

  Rares este foarte bun pe linia de comunicare ,are un discurs excepțional ,mobilizator ,convingător !Este bun în ceea ce face ,în dezbateri ,aduce argumentele cele mai potrivite ! Pe Firea o bate la cuvinte cu toate că și ea stă destul de bine la acest capitol!Dar mai departe ce face ? Nu îi cunosc încă destul calitățile manageriale ,nu stiu cât este de gospodar ,nu cunosc toate astea .Funcția de primar nu cred ca este politică !Acolo trebuie sa ai veleități de gospodar ,viziune ,!Și experiență ,de ce nu ?Știți cine este cel mai bun ?Tot Ludovic Orban !Dar rămânem descoperiți la guvern !Cred că ne aflăm într-un impas !

 • Dan spune:

  Parafrazand…..Rares Bogdan ca si Pompier o fi Bun….dar ca primar….???!!!! NU sunt bucurestean, insa Hei-rupismul nu se potriveste deloc cu PNL acum…..Sau ai un Candidat Bun sau nu ai deloc…!! Decat sa te prezinti asa doar de dragul participarii….mai bine Nu….Si…daca vor merge intr-un singur Tur PNL poate pierde…Ma repet dar un singur tur este o Loterie pura si cel favorit este cel care se afla in Functie, de asta si PSD-ul opteaza pe un singur Tur….vor ramane cu majoritatea primarilor….Este Trist ca un partid care se vrea Reformator nu are personalitati de marca pentru asemenea posturi cheie….!!!

 • Giorgione spune:

  Pe Rareș, l-o fi luat gura pe dinainte, în fața craci… ăăăă, pardon, moderatoarei Rifai, și, fiind intimidat de pantera în roche roșie, a bolborosit niște idei, una mai trăsnită ca alta. E și normal, atunci cînd ești la batistuță, și o felină, precum Rifai, te gîdilă cu epitete sexiste! Și dom’ Stelică a trecut prin iureșul privirilor divei, da n-o recunoaște! :-) Asta-i o postare care nu va trece (huooo!) cenzura!, nu-i așa, coane Stelică de la Bariera Vergului? :-)

 • madlenuta spune:

  Nu am vazut emisiunea, dar ezitarea si întoarcerea in stil ca la Ploiești nu cred ca ii sunt favorabile… dar ce face PNL in aceasta situatie…?

 • Dutu spune:

  NU MAI INGHIT BROASTE!

  Citez din Rares: „PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile”

  Rareș tată: eta fenta ne ţineaiet! Ulciorul nu merge de două ori la izvor!

  PNL NU MAI ESTE pe val, are un premier INTERIMAR și un guvern INTERIMAR care au contraperformat in mod unic CU 25 OUG/lună și se află sub auspiciile unei guvernări CĂZÂNDE de 3 luni de zile.

 • Pietraru Gheorghe. spune:

  Eu de-abia aștept să iasă primar în București ca să-i piară pofta de a face politică liberală! Ca primar se va compromite iremediabil,deoarece o capitală nu este o comună, iar Bucureștiul nu poate fi redresat nici dacă i se alocă tot bugetul României. Va trebui să poarte la el 2-3 prosoape,nu o batistuta, pentru a se șterge de toți scuipații care se vor abate asupra sa !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!