PONTA VREA LA COTROCENI

ponta tinarAm ales pentru la rubrica „Să stăm de vorba” ce a declarat Victor Ponta ieri . Ne-a umplut inimile de bucurie. Asta era vestea cea mare pe care e care o aștepta o țară întreaga la iesirea din pandemia cu coronovirus. Este exact ce ne lipsea. Va să zica, dom Mitică, să nu-ți fie frică! Ponta președinte în 2024, locatar la Cotroceni. Astea da izmeneli! Se numește – băgat singur in seamă. Că tot nu la poftit nimeni. Să vezi circ.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Imi doresc sa candidez in 2024 la functia de presedinte al Romaniei. Si pana atunci vreau sa fiu liderul Pro Romania. Si vreau sa fiu intr-o alianta de centru-stanga, reformata, moderna si eficienta”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 7 opinii publicate

 • Silvia Bobolea spune:

  Ba să ne ferească sfântul !

 • Gheorghe Munteanu spune:

  El vrea! Ramine de vazut daca vrem si noi !

 • Nanea Vasile spune:

  Curios! În timpul mandatului său de premier nu a fost chiar atât de caraghios! După ce ratezi posturile de președinte, premier și șef de partid într-un mod lamentabil, peste noapte le-ai vrea pe toate înapoi! Dacă va continua așa, va ajunge prostul de serviciu al României!

 • Pietraru Gheorghe. spune:

  La câți proști avem în țara aceasta,care se duc la vot ca oile în prăpastie,n-ar fi exclus să se adeverească !

 • Dutu spune:

  Imi doresc sa candidez in 2024 la functia de presedinte al Romaniei …

  Lung ii drumul Gorjului!

 • Posteuca Catalin spune:

  Pfff!
  De „apreciat” la acest om ,care e un munte de prefăcatorie,că e singurul politician care a iesit public si si-a cerut scuze pentru greșelile din trecut.
  Care greseli,ca doar toată viața lui politica a fost numai o eroare si o minciuna.
  Dacă își cerea scuze pentru minciunile propagate in spatiul public,aș mai fi putut reflecta.
  Oricum ,scuzele si parerile de rau sunt tintite clar,publicului naiv,care il și adoră
  Ce nu spune si nu-și asumă si e cea mai mare marsavie din viața lui de politician,care pe un om normal ,l-ar fi urmarit până in mormant:Colectiv.
  In schimb ,Ponta nu are nici o remuscare si consideră ca a procedat corect.
  Concluzia:nu mușcați din marul otrăvit, numit Ponta.

 • Gabriela Mateescu spune:

  Nu îl poate opri nimeni sa vrea, mai greu va fi să poată! Oricum, nu trebuie neglijat faptul că el a fost, este și va fi tot un psd-ist…..așa că românii trebuie să se ferească de „partidul ” lui și să își aducă aminte că este expert în minciuni și înșelătorii! Sigur, mai trebuie să „apara ” un candidat cel puțin, credibil și care să aibă și calitatile intelectuale corespunzătoare acestei funcții ! Eu sper ca el cu partidul lui să nu intre în Parlament chiar dacă unele sondaje il contează cu un procent mărisor!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!