PREA SUPUSA DOAMNĂ DĂNCILĂ

dancilaAm ales astazi pentru rubrica „Sa stam de vorba”un scurt extras din ce a spus Cristian Tudor Popescu aseara la DIGI 24. Astept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Încep să mă gândesc că Susănica Gâdea sau Maria Bobu erau niște lumini în guvernul lui Ceaușescu din anii 80. Cum a ajuns această doamnă? Nu pot să mă abțin, e incorect ce fac. Coafura aceasta îmi amintește de pavianul cu mantie, e o specie pe cale de dispariție. Nu pot să nu mă gândesc, este exact modul cum e așezată podoaba capilară a pavianului cu mantie.

Cum a ajuns Viorica Vasilica Dăncilă să fie propusă premier? Prin refuzuri repetate ale unor grei ai partidului. Lia Olguţa Vasilescu,Mihai Fifor, Paul Stanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu au refuzat în serie să primească această funcţie şi nici nu au încercat să propună pe cineva din sfera lor de influenţă.

dancila 2Ce arată asta? Că guvernarea în acest moment nu e văzută ca o afacere profitabilă politic de către nomenclatura PSD pentru perioada următoare, sunt primii care ştiu că toate aceste măsuri populiste, aiurite ale guvernelor precedente în acest an îşi vor arăta consecinţele sumbre în scurtă vreme.

Deja şi le arată, creşterea preţurilor, inflaţia mănâncă aceste creşteri salariale cu care au ameţit oamenii, scumpirea creditelor, explozia leului şi apocalipsa fiscală pe care a pus-o la cale Tudose. E un terorism fiscal pe care îl exercită aşa-zisa revoluţie fiscală, aceste premise îi fac pe greii PSD să fugă de guvernare, de funcţia de premier. Dăncilă e net inferioară lui Sevil Shhaideh – respinsă de Iohannis – care măcar ştia administraţie, ceva guvernare, în vreme ce abilităţile acestei doamne ne sunt necunoscute. Nu ştie decât să spună da şi aşa se va întâmpla de acum înainte. Nu vom mai avea situaţii ca cele generate de Grindeanu sau Tudose care au avut nişte poziţii personale. Nu va avea niciun fel de atitudine, va spune şi va face ce i se va transmite.”
CITESTE SI DA MAI DEPARTE !

FOTO www.Aktual24.ro www.Agerpres.ro

DESKREPORT

Alătură-te discuției 5 opinii publicate

 • Puscas Petru Paul spune:

  Asta inseamna neconflictuala, adica supusa si ascultatoare. Dar ce a vrut sa spuna cu Civilizata?

 • Dana spune:

  Poate fi de bun augur aceasta numire. S-ar putea deschide o dezbatere despre ce inseamna o persoana perfect uscata care, a facut o buna cariera (un CV „corect”) intr-o tara in care a plouat incontinuu. Romania sufera cu siguranta de o boala autoimuna, neacceptandu-se pe sine, cu bune si cu rele. Nu vad alta solutie decat legea raspunderii magistratilor si corecta definire a abuzului in serviciu care, sa ofere garantia seprarii greselii de coruptie si a coruptiei de crima organizata. In fabricile comuniste circula o vorba: „Cine nu munceste, nu greseste. Cine nu greseste este evidentiat”. Ce vrem pentru aceasta tara? Nu putem aduce extraterestri dar n-ar trebui nici sa-i alegem pe cei ce n-au iesit niciodata din rand caci, nu acestia au dus lumea inainte!

 • Dan spune:

  Pai daca „tătuca” a ales-o, înseamnă că e cea mai buna, nu? Poate cineva să îl contrazică in partid? Poate, dar nu durează mult. Și mai e ceva, aceasta duduie nu are nimic trecut în CV la capitolul realizări. Acolo e doar o înșiruire de ce ar fi putut să realizeze și asta daca ar fi avut noroc săraca. Ei uite că în sfârșit a avut acuma.

 • Radu Ion SERBAN spune:

  La asa partid de pradatori ,incompetenti si mincinosi – asa prim ministru paralel cu functia,dar bogat si slugarnic.

 • albert keller spune:

  Nu stiu de ce unii sint atit de cirtitori si gelosi pe d.na VV Dancila.
  Are pedigree royal de Teleorman, are experienta politica la Brussels, este blonda, arata excelent chiar si pe la spate.
  Nu stiu insa daca are Doctorat cum avea tovarasa Academician Dr. ing. Elena Ceausescu – Savant, om de stiinta cu larga recunoastere internationala – dar considerind ca este inca tinara, neconflictuala si civilizata ar putea obtine un doctorat sub indrumarea d.lui Dr. Gabriel Oprea daca interesul national o cere.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!