PROFEȚIA LUI RAREȘ BOGDAN

By 27 septembrie 2020Să stăm de vorbă

bogdan111Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt text marca Rareș Bogdan extras de pe pagina sa de fb. Cum nu prea le nimerește (vezi traseistii, pensiile speciale, etc), și pentru că vorbeste gura fara el, poate că de data asta îi iese. Ar cam fi cazul, măcar statistic, dupa atîtea chixuri. La 10 chifle si un pronostic exact, 1,x,2. Ar fi mare nevoie.

Ce va fi la București? Ia PNL capitala? Dar la Constanta unde mulți se imbataa cu apă rece? Cum e cu Craiova? A fost sau nu pierdut jocul pentru pentru liberali? Va defila PNL prin Moldova și îi va scoate din ghete pe pesedei? E o victorie prezisă cu tamtam de Rareș Bogdan zilele trecute. Hai să vedem. Vorba aia – aștept provincia! Acolo se decid toate. Dar după marea bătălie de la București. Pina una alta zic să mergem la vot! Negresit. Să nu cumva să ne văicărim apoi. S-a înțeles? Doamne ajută!

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„PSD va pierde Alegerile Locale la scor. PNL va avea o crestere mai mare intre Europarlamentare si Locale decat intre Alegerile Generale de acum 4 ani si EuroParlamentarele de anul trecut. Dupa ce am obtinut 7% in plus anul trecut, acum vom adauga la scorul de anul trecut mai mult de 7% in plus. A venit vremea schimbarii. Valul de Dreapta, condus de PNL, va matura PSD din peste jumatate din Consiliile Judetene pe care le conduc socialistii lui Ciolacu acum”

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!