PROSTITUŢIA E MAI TARE DECÎT CONSTITUŢIA

După ce Senatul a respins legea prostituţiei în martie, acum şi Camera Deputaţilor a făcut la fel. Prilej nimerit pentru iniţiator, Silviu Prigoană, să se vaite de ipocrizia ”care ne caracterizează ca popor” . Omul e perplex„ dacă te prostituezi – zice – sau treci strada prin loc nemarcat primeşti tot 50 lei amendă”. Dar hazul său involuntar atinge apogeul cînd zice: „ lumea nu înţelege că sexul nu este folosit (numai) pentru reproducere. În general este pentru plăcere, (dar) are şi alte funcţii, (de ex.) la dereglarea hormonală. Şi, pentru că colegii mei sunt reglaţi hormonal în fiecare seară, ei nu înţeleg că asta trebuia făcută într-un cadru de reglementare”. (!!!)

Dacă dintre aleşii noştri sunt unii care apelează la servicii sexuale plătite „pentru a se regla hormonal” şi a putea să presteze OK a doua zi în Parlament – şi se pare ca Prigoană ştie ceva – ar trebui să ne dea nişte nume, ca să nu părem chiar naivi. E vorba de deputaţi sau defulaţi ? Să ştim o chestie.

Foto Inscripţie pe un tricou negru, XL.

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • Elena Tibrea spune:

  Sunt Pro Legalizarea Prostitutiei, insa aceasta trebuie facuta pe departamente. Printre HR,PR, Marketing, Sales, Juridic, Intretinere…ar trebui sa se infiinteze si un departament de consiliere si indrumare in ceea ce priveste folosirea organelor sexuale, fie ele de orice categorie…las imaginatia sa le clasifice.
  Atasez comentariul meu in domeniu, la o nedumerire a unui stimat cetatean…problema ce pare a fi mai importanta decat situatia economico-etica a tarii:

  http://elenatibrea.wordpress.com/

  Din categoria AJUTOR SOCIAL Neremunerat,
  Vin in sprijin cu un sfat

  Printre bannerele unor firme mari si recomandari de a afla care au fost cele mai importante evenimente de business, gasim si topicul:

  “Am auzit ca dupa placerile sexului oral creste riscul de cancer in gat la barbati. Stie cineva, asa sa fie oare?”

  Pentru a nu crea o panica nationala cu aceasta nedumerire a stimatului individ, recomand celor pe care-i apuca horitul(cantatul) in timpul acelei actiuni…sa-si ia masuri de precautie si sa purceada inainte la ungerea corzilor vocale cu sanatosul galbenus de ou.
  O alta precautie poate fi protejarea organului sexual oral cu binecunoscutul cauciuc.
  Daca cele de mai sus nu folosesc…si gatul va trebui eliminat…atunci nu pot decat sa privesc partea pozitiva si sa ma bucur ca vom avea tot mai multi barbati cu capul pe umeri.
  Avand in vedere ca majoritatea afectiunilor apar ca repercusiuni in urma exceselor, propun un sondaj de opinie in randul societatii feminine pentru a afla procentul de victime al acestui exces…sau daca el exista.

 • cira vasile spune:

  Cred sincer ca avem o mare problema in a accepta niste lucruri normale in majoritatea tarilor unde se traeste bine(vezi Germania) plus faptul ca acesta meserie e destul de veche ptr a fi recunoscuta intr un cadru legal si cel mai important lucru…EA SE PRACTICA la greu(vezi marile parcari de camioane, saloanele de masaj si anumite sosele de centura,cei ce folosesc acest tip de servicii cunosc si chiar politisti de sector stiu de existenta fenomenului ptr ca ofera cu generozitate amenzi fetelor din respectivele zone).Daca guvernul asta cauta solutii financiar si pune impozit pe orice….cred ca o sursa destul de buna ar fi legalizarea si cred ca ar mai fi un avantaj,fenomenul ar putea fi tinut sub control,atata cat se poate,ptr ca peste tot exista economie neagra sau gri si nici aici lucrurile nu stau altfel..Daca tot ne batem cu pumni in piept de alinierea la standardele europene…atunci cu tot respectul ptr inaltii dregatori,dar ar fi trebuit sa adopte acel proiect .Nu reusim sa aliniem nivelul de trai,macar la capitolul vagaboante sa fim in randul lumi bune(ptr ca oricum marea majoritate din fetele ce presteaza amor tarifat in UE sunt de pe plaiurile mioritice,,e jenant dar e purul adevar)Sau cumva ,daca folosim teoria conspiratiei,sa intelegem ca demnitarii inca nu sunt pregatiti sa isi deschida ,mascat desigur,inca afacerile pe acest domeniu(vezi bingo metropolis) mai asteapta un pic sa se pregateasca si cand au totul la cheie vin cu initiativa si o si trec prin parlament,daca e nevoie chiar ca ordonanta de urgentas ca sa nu mai zabovesaca pe acolo si sa i se schimbe din continut.E doar parerea mea personala,a unui om simplu dar destul de liberal in gandire ptr a accepta minoritatlie sexuale (desigur in spatiul lor privat si reglementat de lege)

 • Prostitutia e o chestie scarboasa, antisociala si trebuie pedepsita mai aspru. Cei care se duc la curve, de ce nu spun sotiilor lor ce fac, poate vor sa faca si ele acelasi lucru? Nu o fac pentru ca vor sa isi ascunda natura perversa si antisociala. Pe de alta parte cine dintre dvs. ar vrea sa se casatoreasca cu o curva? Daca sunteti multi, atunci sustineti legalizarea prostitutiei.

 • Florin Iaru spune:

  Eu nu mă gîndesc la „consumatori”, la impozite sau la hormoni, ci la – vai de mama lor – prestatoare. Prostituatele formează categoria cea mai nenorocită şi mai expusă din România. Mai mult nu cred că e nevoie…

Spune-ți opinia, fă-te auzit!