PSD – UL ȘI PANDEMIA DISTRUG ROMÂNIA

miting psd 2Am ales pentru azi la rubrica „Sa stam de vorba” un fragment din mesajul medicului resitean Paul Purea. O „scrisoare deschisă ” adresată celor din PSD, liderilor partiuului mai ales – care fac și desfac. Acum de pilda pun la cale o moțiunea de cenzura care daca ar trece ar arunca România în haos și o va lăsa pradă pandemiei.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„Lumea se clatină, România începe cu adevărat să ardă, şi voi liliecilor comunistoizi nu mai conteniţi, în balele voastre pline de „Covid 20 20”!, să criticaţi, să spurcaţi cu viruşii voştri tot ce atingeţi, urmărind să profitaţi politic de/din starea critică în care se găseşte ţara şi poporul! Nu vă este ruşine? Voi, tocmai voi şi genele voastre blestemate, de dinainte şi prezente, care timp de 24 de ani aţi condus ţara – furând-o şi distrugând-o, lăsând-o fără spitale, fără medici, fără materiale şi infrastructură spitalicească necesară ! – tocmai voi vă găsiţi acum, nemernicilor, să criticaţi şi să vă daţi cu părerea? Puneţi mâna şi ajutaţi guvernul, spitalele, poporul, pe toţi cei angajaţi în lupta cu Molima care poate să ne fie, la toţi, fatală!

miting psdDebarasaţi-vă, măcar acum, de hidoasa meteahnă a disputelor politice duşmănoase şi sordide, şi acţionaţi cinstit, responsabil şi unitar! Ajutaţi, nu mai criticaţi Guvernul şi Preşedinţia! Nu conştientizaţi că prin veninul vostru accentuaţi criza şi contribuiţi la extinderea pandemiei atât în planul genotipului viral cât şi în cel psihologic al cetăţenilor?” (…)

„Oamenii au nevoie de linişte, de încredere, de suport material şi strategic, de paturi ATI cu pneumomate şi monitoare, de măşti şi mănuşi, de medicamente, de alimente…, nu de ipocrizie şi demagogie! Ce puteaţi să faceţi voi mai mult în aceasta criză decât Johannis, Orban, Vela, Câţu, ministrul Sănătăţii, când aţi lăsat ţara vraişte, şi pe butuci? Nici măcar un singur leu n-a rămas în Fondul de Rezervă al Guvernului după epidemia lăcustelor din voi, şi acum, fară ruşine, veniţi cu păreri „savante” şi critici de rahat?!

N-am vreo simpatie deosebită faţă de actualii guvernanţi (după mine, toată clasa politică de după ’89 se face vinovată de sărăcirea ţării, de starea jalnică din Sanătate!) dar, nu pot să nu afirm, că, tot mai buni „ăştia” decât analfabeţii „ăia”, cei de dinaintea lor! Aşa că… mai încet cu balele discursurilor voastre meschine şi otrăvitoare ! Astăzi, ca niciodată, ţara are nevoie de Ajutor şi Unitate, nu de o Opoziţie demagogică şi hâdă!”

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!