RĂBDAREA LUI RAREȘ BOGDAN

rares bogdan 2Am ales pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt extras dintr-o declaratie dată de Rareș Bogdan pentru replicaonline.ro . Declaratia ar merita un articol de analiza despre guvernarea PNL, pandemie, Iohannis, dar de trei luni nu am scris niciun articol politic. Nici pe aceste subiecte, nici pe altele conexe. Vreau să păstrez această linie. Stau cu spatele la scena politică. E adevărat că interesul meu pentru politică s-a diminuat pină aproape de zero.

O observatie de detaliu, totusi. *Locul în Parlamentul european apartine partidului din care face parte cineva. De ce? Pentru că te-a pus cap de listă. Oricine ar fi cîștigat acel loc în această situație. Eventual portarul din ghereta de la sediul PNL din strada Modrogan. Votul este pe liste de partid Dacă era vot uninominat s-ar fi putut spune că RB sau altul a ciștigat locul de europarlementar de unul singur. Mi se pare un neadevăr susținerea lui RB și o ofensă adusă liberalilor. Cuvintele mai potrivite ar fi fost de mulțumire pentru PNL car i-a acordat locul 1 pe listă fără ca măcar să fi avut o minimă vechime in partid. Ar fi sunat fair-play, dar așa…

Aștept comentariile dvs pro și contra.

„Nu sar etape. Fac totul pas cu pas. Consider că partidul mi-a făcut onoarea să fiu prim-vicepreședinte pentru că postul de europarlamentar nu mi l-a dat PNL. L-am câștigat singur. Eu nu îmi doresc mai mult în acest moment. Consider că trebuie să prind cheag în PNL, cum se spune în Ardeal. Trebuie să cunosc partidul, să cunosc organizațiile, să cunosc oamenii (…) Am învățat să am răbdare și dacă e să fiu mai mult decât ceea ce sunt acum în spațiul public, atunci cu ajutorul bunului Dumnezeu voi ajunge, dacă nu, mă voi opri aici, unde sunt acum, pe postul de europarlamentar și mă voi întoarce în presă, cine știe”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • Carmen Tudorancea spune:

  Daca pe Dumnezeu se bazeaza,m am lamurit.Se vede ca are ambitii mari.Din punctul meu de vedere,e f.bine acolo unde este!A contribuit la notorietatea partidului,dar e cam nationalist si cam exaltat.E pe cale sa si o ia in cap.Pacat!

 • Rocheanu Petrica spune:

  Pe domnul Iohanis nu la-m votat ,am votat ,ca marea majoritate impotriva nefericitului Ponta,iar a doua oara ,ce sa mai vorbesc ?PNL-ul ca partid de opozitie a zacut intr-un ,,dolce far niente” exzasperant dar,a avut o sclipire de geniu a oportunitatii si la cooptat pe singurul om capabil sa le dea un suflu de viata reala ,un tel in rezonanta cu vocea strazii .Pe fondul urii fada de ,,ororile” ce populau la virf psd-ul,alde,udmr-ul ,Rares Bogdan a fost locomotiva care ia tras de par si le-a dat viata obositilor de la virful PNL ,chiar si aisbergului Iohanis.Pentru prima data cetatenii au constientizat importanta Alegerilor Europarlamentare ,importanta de a avea oameni capabili sa ne reprezinte acolo si a fost bine.Tara a cistigat un reprezentant foarte bun iar noi am ramas cu un PNL obosit ,sovaienic si nepriceput ,condus din umbra si trezit din cind in cind ,de un Presedinte Iohanis ,nepriceput in politica si cu consilieri pe masura.

 • Pitiga Dorin spune:

  Sustine ca si a adjudecat pe cont propriu locul la Bruxelles intrucat si a creat de unul singur electoratul , prin latratul anti psd ,in fiecare seara ,timp de 3-4 ani. Pare se ca a functionat.Un populist si un demagog nu departe de media consacratilor.

 • Pietraru Gheorghe. spune:

  Un fanfaron cu tupeu,carierist, parcă ar fi oltean,nu ardelean.Se crede buricul pământului în PNL,deși a fost ,,târât,,în partid,nu știu pe ce considerente. Nu cred că va face carieră, deoarece nu știe să negocieze,nu este în stare de compromisuri,cum fac toți oamenii politici care au o doctrină adevărata.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!