RAPORT – CONVERSAȚII CU REGELE MIHAI

Conversatii cu Regele Mihai I 01Desi au trecut aproape 10 luni de la lansare ( 4 decemvbie 2018 la Atheneul Român) volumul „Conversații cu regele Mihai” de Stelian Tănase (editura Corint, sponsor Banca Transilvania) se menține în topul vânzarilor de carte din marile lanțuri de librării – CLB, Diverta, Humanitas, Cărturesti, etc. Cifrele așa seci cum sunt indică lucruri îmbucurătoare. S-au vîndut – din decembrie pină la 1 august – cca 8000 exemplare din 10 000 cite s-au tipărit pină acum. Editura Corint a comandat incă un tiraj de 3000 de exemplare pentru a face față cererilor care se anunță la fel de mari pentru toamna care vine. Librăriile și difuzorii on-line iși fac stocuri, cererea pentru „Conversații cu regele Mihai” este încă în top. Este un best-seller al anului editorial 2019.

20190213_164638Altă veste bună pentru iubitorii acestei cărți de suflet este că se realizează un film documentar după „Conversații cu regele Mihai”. Se vor folosi masiv imaginile inedite din timpul realizării interviului de la Palatul Elisabeta. Dacă finanțarea decurge cum trebuie și producătorii vor fi sănătoși și cu poftă de lucru, în anul 2020 filmul ar trebui să aibă premiera. Cu acel prilej editura Corint va lansa o nouă ediție a cărții.

Unde se găseste cartea azi de cumpărat? Intii de toate la raft, în lanțurile de librării – CLB, Cărturești, Humanitas, Diverta. Apoi on-line – elefant.ro, carturesti.ro, eMAG.ro, librarie.net, libris.

ST

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!