REFERENDUM DUM-DUM !

Va să zica ne ducem la referendum. În loc să ne întrebe direct, vrem sau nu să se desfiinteze sectoarele, ni se oferă o şmecherie cu şapte întrebări, una mai tîmpită ca alta. Scopul este exact ăsta, să nu se înţeleagă nimic. Să zăpăceasca toată lumea, şi în final să nu rezulte un răspuns. Ca apoi nişte politicieni hîrşîiţi în rele să ne explice ce am exprimat prin aşa-zisul vot. Este evident o cacialma. Ce mă miră este intenţia vădita de a prosti pe naivul care se va prezenta la pretinsul referendum. Nu este întrebat ceva clar, ci este pus în faţa unei enigme rebusistice. Cel mai bine e să stai acasă.Orice vot ai exprima, el va fi utilizat de nişte şmecheri în folosul lor, fără nici o legătură cu preferinţa ta. Boicot!

Alătură-te discuției 7 opinii publicate

 • cristian spune:

  de acord, referendumul in forma actuala trebuie boicotat.

 • Andrei spune:

  Am citit si eu intrebarile. Sunt absolut aberante! Am semnat cu mare placere in cadrul campaniei „Apara Bucurestiul de Elena Udrea” dar tare ma tem ca PDL si clica sa va pune pana la urma mana pe bani!

 • Dany spune:

  Sunt de acord. E o tampenie. Sa le fie rusine.

 • Mihai spune:

  o intrebare pt Stelian Tanase: e BBC la Realitatea TV sau mai asteptam?

  nu prea mai am rabdare…

 • Nu ma uit la televiziunile de stiri si talkshows Prefer tv care dau documentare. Nu stiu cum arata in 2011 RTV, unde nu am mai fost din luna ianuarie. Multumesc de intrebarem dar as prefera sa raminem la subiect. Aaici e vorba despre referendumul ptr Bucuresti. Un dialog are nevoie de conlocutori, dar si d e un subiect. Voi scrie despre RTV si atunci vom vorbi mai pe larg.

 • Liliana spune:

  Scopul lor este anihilarea poporului. De ce nu am putea sa-i dam noi jos de la putere ca sa nu ne mai desconsidere atat. Inlaturarea evident sa o facem prin prezentarea la vot

 • Daniel spune:

  Sunt curios de ce la momentul alegerilor din 2009, stimatul nostru prezidente nu a pus 7 întrebări în loc de una. Poate aşa aflam şi o părere despre ceea ce cred românii despre activitatea instituţiei prezidenţiale.
  Boicotul este o soluţie, poate aşa viitoarea doritoare în ale primăriei să se mai gândească puţin. Deobicei Elenele din istoria poporului român s-au mulţumit cu al doilea palier. Istoria contemporană ne rezervă o surpriză….. o Elenă doreşte să fie numărul 1. Aşa cum ar spune un lider al politicii româneşti în plan european….. ” succesuri”.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!