REPLICI ACIDE, ACUZAȚII DE POMINĂ

By 21 septembrie 2020Să stăm de vorbă

vranceanu fireaAm ales pentru zi la rubrica „Să stăm de vorba” un scut dilaog dintr-o emisiune difuzata de Romania TV. Traian Basescu zice niste lucruri.PIna la apa calda si alte subiecte gingase, intreb pe mîna cui joaca Traian Băsescu? Voturi ia nimia de de la dreapta, adica de la Nicusor Dan.Deschide astfel pirtie celei pe care se face că o critică – Gabriela Firea. Observati că nu răspunde intrebarii jurnalistului dacă are dovezi că Firea a dat/luat mită…Simplu ca bună ziua.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Traian Băsescu: Mă fraţilor, hai, că dacă tot vorbim cinstit, hai să vorbim cinstit. OK. Îl „forfecăm” pe Nicuşor Dan. Dar doamna Firea e de 10 ori mai coruptă decât Nicuşor, e putredă.

Victor Ciutacu: Aveţi informaţii că dna Firea…?

Traian Băsescu: Hai, uite ce-aţi sărit! Ce săriţi fraţilor? Pentru că vă plăteşte milioane pentru publicitate? Păi voi credeţi că eu vorbesc degeaba?

basescu 2Victor Ciutacu: Păi eu vă întreb dacă aveţi informaţii că doamna Firea a făcut obiectul unei dări/luare de mită la fel ca şi în cazul lui Nicuşor Dan.

Traian Băsescu: Domnule Ciutacu, pentru că îl aştept pe Nicuşor Dan până mâine seară, o aştept şi pe ea. […] În orice caz, vreau să vă spun, domnule Ciutacu, putem discuta de Nicuşor Dan, de Firea dar pe nimeni nu interesează programul pentru Capitală, da? […] Vreau să dau şi alt aspect al corupţiei […] Fraţilor, difuzaţi atâtea spoturi cu Primăria Capitalei care costă cel puţin cât spoturile de la Guvern, adică vreo 40 de milioane de euro. […] Băi, oameni buni, azi-dimineaţă doamna Firea a tras un pârţ, v-aţi dus şi aţi filmat pârţul în amănunt, arătând cum a chemat nişte amărâţi să le spună „vă dăm repartiţii în nişte blocuri care nu sunt construite. În schimb, cu o zi înainte, aceeaşi doamnă Firea ne arăta apartamentele pe care le dă la doctori. Păi nu vă e ruşine să susţineţi aşa ceva?(…) ”
DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!