SCĂPAȚI- NE DE PSD!

iohannis click.roAm ales pentru azi la rubrica „Sa stăm de vorbă” un f. scurt fragmennt din ce a declarat ieri Klaus Iohannis la sedinta liderilor PNL.

Aștept ca de obicei opiniile dvs pro și contra.

”Însumat, am discutat și m-am întâlnit în această campanie cu peste 100.000 de oameni, care au dorit să afle care sunt intențiile mele și ale PNL, iar concluzia tuturor a fost: scăpați-ne de PSD. Poate sună puțin dur, dar cu acest mesaj am câștigat prezidențialele. În consecință, să nu așteptați de la mine o schimbare de atitudine în lupta cu PSD. Bineînțeles, președintele trebuie să fie deasupra partidelor politice, dar nu în afara vieții politice.”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • Cristina spune:

  Ieri la Parlament era încadrat stg dr de PSD. Domnii Ciolacu și Meleșcanu. Periculoși subalterni! Unul cu un picior în groapa. Celalalt cu piciorul pe o treapta! Boierii.

 • Athanasiu G. spune:

  Ciudata maniera de a discuta si de a convinge. Bizar program politic, de fapt statal, sintetizat la cererea poporului intr-o singura propozitie. Stranie viziune asupra statului si societatii, parca am fi in anii 30.
  Personajul itit din negurile refulate ale mentalului colectiv pare a vrea sa spuna ca poporul vrea dictatura, a votat in unanimitate dictatura. Personalizata.
  Daca eu o pot spune democratic, ca spectator uluit si infiorat de atata vulgaritate decizionala, si anume ca este inacceptabil simplismul fanatic si diktatul inept, altii vor reactiona in alt mod. Si nu ma refer neaparat la PSD, desi este inclus. Cine vrea razboi din prostie statala autorizata va avea practic tot ce isi doreste, si inca ceva pe deasupra.
  In deplina tacere.

 • HOREA spune:

  Imi pare inacceptabila implicarea aceasta atat de „abrupta” in jocul politic ! Nici macar nu mai mimeaza, ca Basescu, nu mai are nevoie nici de interpusi ! Unde e rolul de mediator…. ?! Pesede o fi o mizerie, dar ceea ce face Iohannis din postura de ” presedinte al tuturor romanilor” e inacceptabil, nu are legatura cu jocul politic, democratic, onest ! Nu am votat niciodata pesede, dar de ceva vreme si PNL a devenit nefrecventabil, iar USL pare doar un partid ” bidon” pentru ceea ce se numeste azi PNL !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!