SEX CONTRA COST CU COPII

By 6 iulie 2011La zi

Anchetara celei mai mari reţele de pedofili şi homosexuali descoperită pînă azi, relevă lucruri inimaginabile petrecute în subteranele societăţii româneşti. Cum sunt abuzaţi copiii numai pentru că au neşansa să fie săraci, părăsiţi de părinţii lor, pur şi simplu fără noroc. Instituţiile abilitate să le ofere protecţie au fost în aceste cazuri extrem de discrete – ca să mă exprim prudent. Prezenţa lor practic nu se simte. De ce ajunge un copil să fie exploatat sexual de o asemenea reţea, este o întrebare. De ce i-a trebuit Poliţiei atîţia ani să destrame o reţea care acţiona la vedere şi avea mulţi complici si făptaşi, este alta.

Nu cred că putem să învinuim aceşti copii, dar sigur putem să privim spre aceia care erau obligati să facă ceva pentru a nu se ajunge aici. Citirea interceptărilor telefonice apărute în presă scoate la iveală o lume imundă căreia nici nu îi bănuiam existenţa. Îţi trebuie o inima foarte tare să parcurgi asemenea orori.

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

  • Asa ceva este innaceptabil intr-o tara civilizata si pedepsele ar trebui sa fie intr-adevar exemplare.

  • Carmen spune:

    Am observat ca atunci cand este vorba de pedofilie nu exista niciun comentator pe forum. De ce oare ?! De ce se tem romanii sa atinga un subiect asa sensibil ?! Cred ca nu le pasa si uite asa incurajam canalile. Poate multora nici nu li se pare a fi atat de grav altfel nu ar fi atata nepasare. Atitudinea aceasta, ne caracterizeaza….. si uite asa au ajuns unii sa prospere in promiscuitate. Legile nu sunt foarte aspre la noi daca s-au dezvoltat astfel de retele sub obladuirea politiei…..Si totusi, castrarea chiica este cea mai buna optiune.

  • claudia spune:

    sunt multe semne de intrebare asupra actiuni politie romane , de ce a trebuit sa astepte 2 ani de zile pana la prinderea si arestatrea acestor criminali s-au sunt multi politicieni pedofili si se lucreaza cu manusi sa nu le atinga integritatea, cum e posibil ca institutiele care ar trebui sa ocroteasca copii sa nu se sesizeze , si cati copii au fost nenorociti in acesti doi ani de cand ii fila politia , cine va fi responsabil pentru drama acestor copii? se fac demonstrati pentru caini iar pentru copii nu misca nimeni un deget , mie scarba si sila de romani

  • maximus spune:

    Pedofilia si homosexualitatea, doua boli grave ale acestei lumi si mai grav este ca una din ele trebuie sa o toleram si sa o acceptam.Bien zice Claudia, facem mitinguri pentru animale, ii vezi la prima ora a diminetii cu lighioanele in parcuri, sa le plimbe, sa-si faca nevoile dar daca le dai sa creasca/sa aibe grija de un copil .. nici vorba.Nu e vorba de tara asta, e vorba de lumea asta, de toata planeta.Am luat-o toti razna, ca e de la soare, ca e de la ce bagam in noi, asta mai putin conteaza.Despre institutiile statului ce sa zici? La cat sunt de politizate, normal ca nu isi fac treaba.Mereu alta conducere, alte ordine si alte prioritati.Mai grav este ca biserica, care are cea mai mare incredere din partea populatie, dintre toate institutiile statului, nu comenteaza nimic.Pe ei ii arda de catedrala lor si tara e……..

Spune-ți opinia, fă-te auzit!