dancila 1

Am ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un extras din comunicatul remis ieri presei de Ludovic Orban, liderul PNL. (www. digi24.).

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

În toată istoria post-decembristă nimeni nu și-a permis să nege existența și rolul principalului for reprezentativ al cetățenilor, în funcție de care un sistem politic poate fi considerat sau nu democratic. Viorica Vasilica Dăncilă și PSD încalcă în mod deliberat legea fundamentală, spre deosebire de toate celelalte guverne pe care le-a avut România și s-au aflat într-o situație similară”.

Justificările prezentate pentru această manevră de prost gust sunt cel orban 143puțin hilare. Blocajul de la nivel guvernamental este „meritul” exclusiv al premierului Dăncilă, care dat dovada supremă de incompetență atunci când a luat act de demisiile miniștrilor ALDE, în aceeași zi, în loc să folosească termenul de 15 zile, pe care îl avea la dispoziție în Codul Administrativ, adoptat chiar de actualul Guvern prin OUG. Astfel, faptul că sunt ministere în care nu există atribuții delegate secretarilor de stat este o situație care privește premierul, care nici măcar nu s-a preocupat de această situație atunci când a luat act de demisiile miniștrilor”.

DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Dorel Chițu spune:

    Păi, parlamentarii noștri împreună cu onor CCR au făcut din Constituție o centuristă! O ia cine plătește mai bine, își face mendrele cu ea, după o lasă abandonată pe marginea șoselei..până o ia altul!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!