priceputuAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un text scris de Laurentiu Priceputu, postat pe pagina sa de fb.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„BATAIALA BROWNIANA, …scurt pe doi !!!

Dupa ultimii doi ani si ceva de chinuri, romanii au capata un al saselea simt, …SIMTUL MINCIUNII !
Pe ecran, pe NET sau chiar direct, aparitia minciunii, in special cea politica, ne umple de greata si dezgust.
Dupa 26 mai lumea si-a luat o piatra de pe inima, s-a terminat cu intruchiparea nesimtirii si obrazniciei. Ramasa fara „mobil”, clasa politica, de ambele parti, a intrat intr-un soi de BATAIALA BROWNIANA, miscare pseudo-intamplaroare ca efect al cresterii temperaturii.
Unii, tremura de teama ca au in fata un ditamai topoganul, altii nu mai au rabdare si vor sa se catere sus, sus de tot, in fruntea noastra.
Per total, ramane un singur inteles:
…am facut un prim pas pentru indepartarea raului, au mai ramas inca doi, raul difuz din politica si raul din noi cu care, din pacate, ne-am obisnuit.
Ca sa vorbim mai clar, am inteles cam ce si cine trebuie eliminat, dar ce si cine trebuie sa vina in loc nu prea da semne de seriozitate.

„Oamenii noi in politica” de pe peste tot, incep sa semene repede-repede cu cei vechi, cataratori, superficiali si mandri nevoie mare.
Baietii noi trebuie sa inteleaga ca de data asta lucrurile trebuie sa se schimbe din temelii. A venit vremea ADEVARULUI, smecheriile de conjunctura vor fi depistate si taxate imediat”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Bucur Dinu . spune:

    Euforia – marea bucurie după o ” bătălie câștigată ” se datorează unei prezente apreciabila la recentele alegeri . Dar trebuie sa recunoaștem ca PSD a pierdut alegerile pentru ca ceilalți au iest masiv la vot . Trebuie sa fim conștienți ca PSD a fost votat de acelaș număr de votanți ca si pana acum si probabil ca si pe viitor se va petrece la fel . Așa dar daca pe viitor vrem sa fim tot așa fericiți este absolut necesar sa ne prezentam într – un număr de cel puțin 50 % dintre alegători !

Spune-ți opinia, fă-te auzit!