nicolaeAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un text imund cu titlul” Neofanariotii” postat pe pagina sa de fb de Șerban Nicolae, senator PSD, unul demolatorii justiției din ultimii trei ani. Nu e la prima iesire in decor de act tip. Ni-l amintim în Parlament cind a incercat sa amuțeasca o colega pretinzind că deține imagini care o arată făcînd sex oral…Cam la asta îl duce capul. Dar cite si mai cite. Are gustul mahalalei și nu poate iesi de acolo. Daca nu se poate ridica, vrea să aducă lumea la el, adică în șanț. Cred că a mîzgălit acest text privindu-se in oglinda de la WC. PSD-ul a facut cu virf și îndesat din 2016, tot ce scrie Serban Nicolae aici. Suflet de slugă.

tept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„Fără voința românilor, fără alegeri democratice, guvernul Orban Omul-Foarfece a preluat frâiele Puterii. Rețeta e verificată și încă funcționează. Ca acum trei sute de ani, s-au milogit târându-se în fața stăpânilor, au dus peșcheșuri grase la Înalta Poartă și au făgăduit averile Țării, dar au căpătat firmanul dorit.

Gauleiterul rânjește satisfăcut. Și stăpânii lui sunt mulțumiți și sigur o să-și țină promisiunile. Prăpădul poate începe! Aurul, pădurile, gazele, energia electrică, întreaga vistierie a Țării, totul poate fi acum dat fără opreliște și fără rușine. Pentru români vor urma biruri și taxe noi, impozite mărite și venituri tăiate. Promisiunile neofanarioților sunt mari iar stăpânii lor nu se joacă.

Printre primii care vor simți jugul neofanarioților vor fi agricultorii și micii întreprinzători. Producătorii de legume și fructe, crescătorii de animale și cei cu afaceri mici își vor vedea munca ruinată. Neofanarioții urăsc capitalul românesc și pe întreprinzătorul român: Urăsc pe românul care nu vrea să fie slugă. În general urăsc orice mai puțin lesa stăpânilor.

Timpul e scurt și stăpânii n-au răbdare. Nu e doar prostie și slugărnicie. E multă ticăloșie, antrenată și îndelung pregătită. Cetele de arnăuți sunt gata să plece. În curând vor fi focuri pe dealuri. Deocamdată pare o poveste. O las și eu aici… Dar am să revin!”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

Spune-ți opinia, fă-te auzit!