SUSPENDAREA LUI IOHANNIS

dancila 3Am ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un fragment din ce a declarat VVDancila ieri la Antena 3. Contracandidata lui Iohannis – numita VVDăncilă, cea vrednică de milă – a găsit o metoda să scape de rival. Il suspendă. E tare! Poapte că așa trece in turul doi. Sărmanul Iohannis tremură de frică la auzul extraordinarei vești. Iart-o Doamne, că nu știe ce spune!

tept ca de obicei comentariile dvs pro si contra

„O să discut cu colegii mei. Luăm în calcul suspendarea președintelui, pentru că eu cer fiecărui cetățean să respecte Constituția și nu poate cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți să încalce legea fundamentală”,

„Suntem deja într-o criză. Deja în România avem o criză din punct de vedere instituțional, avem o criză din punct de vedere al legilor și actelor normative pe care trebuie să le adoptăm, avem o criză din punct de vedere al stabilității și a încrederii pe care alte state trebuie să o aibă în România și avem un președinte care lasă aceste lucruri și pleacă în vizită.

Nu e rău că se duce în Japonia, o țară de apreciat, dar în această situație președintele trebuia să îi cheme pe toți la masă dialogului și să găsească o soluție pentru că este autorul acestei crize”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 2 opinii publicate

  • negulescu marioara spune:

    Parcă i-a chemat la masa dialogului, eu așa am văzut. Oricum, nu poți sta tot timpul la taifas, iar în Japonia, nu s-a putut reprograma la altă dată evenimentul pentru care președintele merge acolo. doar premierul demis al României putea cere acest lucru și, uite că nu a făcut-o. Păcat!

  • nic spune:

    Femeia asta nu-si da seama nici ce face si nici ce vorbeste. Atata rusine pentru o tara nu am mai avut de pe vremea cand o aveam pe cealalta inculta, mare doctorand in chimie, Elena Ceusescu!! Eu asa o vad si pe veorika, un om incompetent pus pe o functie unde ea habar nu are ce trebuie sa faca, stie doar ca trebuie sa dea in Iohannis, si asta face asa cum poate ea, la nivelul de educatie pe care-l are, zero. De aceea tot ce merge rau in tara asta, chiar daca raul este din cauza proastei guvernari totul este din vina lui Iohannis, cred ca este deja in mentalul veorikai si cred ca este deja o obsesie, obsesia omului nepregatit dar obraznic: nu e vina ei, e vina lui Iohannis! Vorba mamei: si de vina, si sa te lasi?!?! Sa speram ca la alegeri scapam de ea chiar din primul tur, nu de alta dar e prea mare rusinea sa avem un asa candidat la presedintia Romaniei!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!