TÂRG LA CASA UNIVERSITARILOR

By 8 aprilie 2021Graffiti

casa universitarilorSPRING MARKET MoonBazar va invita sambata si duminica, 10-11 aprilie , in intervalul orar 10-18, la evenimentul SPRING MARKET, desfasurat in aer liber si in conditii de siguranta , in gradina si pe terasa Casei Universitarilor, str.Dionisie Lupu nr.46, Bucuresti.

In gradina cu miros de primavara va asteapta artizani, artisti si producatori autohtoni cu minunatii lucrate manual, produse 100% naturale si voie buna. Cumparaturile de weekend le puteti face local, la Spring Market, sustinand oameni reali! Totodata, puteti veni insotiti de cei mai mici membri ai familiei pe care ii asteapta ateliere creative si recreative sustinute de specialisti in domeniu, alaturi de jucarii crosetate, carti si ciocolata artizanala.

Casa universitarilor 1Sau poate nu cautati nici unul din aceste lucruri si atunci va puteti doar relaxa cu o cafea de specialitate, puteti savura o portie de paste proaspat preparate sau un desert delicios, intr-o zi insorita de primavara. Pentru iubitorii de mancare sanatoasa,100% vegana, am pregatit o zona dedicata lor cu produse atent selectionate. Va asteptam cu mic, cu mare, ca intr-o zi de sarbatoare!

Intrarea in cadrul evenimentului este LIBERA!

DESKREPORT

Spune-ți opinia, fă-te auzit!