tataruAm ales pentru rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt extras din declaratia de ieri de la Iasi, facuta de Ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

Astept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.

„În orice spaţiu închis trebuie să avem un control, că vrem sau nu vrem. Este bine pentru noi. Este un moment în care noi trebuie să gestionăm un minim triaj epidemiologic. Este un minim triaj. Noi o temperatură ne-o luăm şi acasă. Acea exprimare nefericită ‘termoscanner’… Nu există. Este un termometru digital cu care noi luăm o temperatură. Are o marjă de eroare…

Tocmai de aceea am dus-o la 37,3, dar se poate după un moment de două- cinci minute să reluăm această temperatură. Este o protecţie pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru cel care are temperatura mai mare de 37,3, pentru că singur sau cu ajutorul medicului de familie să îşi gestioneze acel moment „.
DESKREPORT

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • Predescu Teodor spune:

    Mult zgomot pentru nimic. Fac tevatura cei care au umblat pe unde nu trebuie cum nu trebuie si se simt cu musca pe caciula. Ei merg pe principiul daca eu am luat-o s-o dau mai departe. Sa fi vazut ce scandal ar fi fost daca se lua si greutatea.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!