UDREA, CETĂŢEAN DE ONOARE

By 20 iulie 2011Lifestyle

Femeii îi place să fie băgată în seamă. E cetăţean de onoare a nu ştiu cîte oraşe, sate, comune, mall-uri, prăvăli, poduri. Aşa că nişte domni mai speculativi se ocupă de asta cu folos. Aşa oraşul Vulcan s-a pricopsit cu un nou cetăţean de onoare că în rest au tot ce le trebuie. Consilierii locali speră din toată inima să obţină nişte fonduri de la madame Udrea. Au văzut cine e şef la Guvern, cine are banii bugetului României pe mînă. Nu s-au gîndit la Boc să le facă treaba că nu are nicio putere. Nici la ministrul de finante, un biet anonim. S-au orientat. Cum zicea Vanghelie “Udrea e femeie puternică, mută baniii de colo colo!“ Aşa că lăsînd la o parte teama de ridicol, domnii respectivi s-au hotărît să dea lovitura, în ciuda unor critici care invocau derizoriul situaţiei. Adică bre, ne facem de rîs! Ce legătură are Udrea cu Vulcanul şi sula cu prefectura ! Eh, dar primarul a salvat situaţia zicînd brav şi agramat „Nu cred că oamenii din municipiul Vulcan îi dăm în derizoriu dacă îi numim cetăţeni de onoare. Nu este nimic politic. Elena Udrea este propusă cetăţean de onoare nu că a adus bani. A luat taurul de coarne…Nu introduceţi politica…” Adevăr grăieşte, aferim, cînd zice patriotic “ nu introduceţi politica…”

Bravos naţiune, halal să-ţi fie ! Muzica !

Alătură-te discuției 10 opinii publicate

 • Lucia spune:

  De oroare si teroare poate…

 • Mihaela-Luiza spune:

  Nu e pentru bani?! Nu e politicå…asta e culmea prostiei! Så faci cetatzean de onoare o eratå a istoriei?! Pe aia care a terminat Liceul „B.P. Hasdeu”, Buzau, acelasi liceu cu unicul Român cu PREMIUL NOBEL AL ROMANIEI?! George Emil Palade! Bine ca nu-i din Plescoi, ne-ar fi stricat si BRAND-ul åsta, nouå, buzoienilor! Doamne, uitå-te un pic si la asta si râzi, cå MARE-I GRADINA TA!

 • Nick spune:

  Poza este geniala!

 • carmen spune:

  cetatean de oroa al romaniei!

 • surry spune:

  :)) mda ce sa zic,de vreme ce ii place sa se treaca prin cea,pe ea,(referitor la poduri,orase,etc) nu ne putem pune in calea fericirii sale.
  Pacat ca astfel de politicieni,ajung sa predea la universitati doar aberatii,iar atunci cand nu esti de acord cu ele te pica sau iti da doar 5.
  Dar ,sunt cu totii cetateni de „oroare” ai Romaniei….

 • Delavlasca spune:

  ..Daca ..” ala ” care este .. primarilu … a vorbit tot asa si in campania electorala … va dati seama ce fel de indivizi sunt in Vulcan … Vulcanieni ori ..vulcanizatori ai limbii romane … La asa PRIMAR … asa CETATENI chiar si DE ONOARE !

 • Diana spune:

  Pe cand …academician doctor inginer? Ups! Stai ca mneaei nu e savant de renume mondial …. alta Elena …era !!!Poate o fac doctor in drept neconstitutional, indrumator la teza sa fie boc!!!!

 • SR spune:

  De parca Udrea a adus bani din buzunarul propriu..cred ca Ministerul a transferat anumite sume de bani si asta nu presupune nimic iesit din comun. Cetateanul Elena Udrea ce merite deosebite are?

 • Dori spune:

  Multi sunteti socati sa vedeti ca cineva chiar rezolva probleme.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!