UNDE SE ASCUNDE UDREA

By 22 iulie 2012Lifestyle

Traian Băsescu a lăsat-o la vatră pe Elena Udrea. I-a venit greu să nu o aibă pe lîngă el în aceste zile fierbinţi pe nepreţuita lui colaboratoare, dar şi-a călcat pe inimă şi s-a lipsit de ea. Nu a apărut la mitinguri. Nu am văzut-o pe nicio scenă strigind, scandind, răcnind în acesta dramatică şi veselă campanie de supravieţuire a şefului ei de suflet. Mă mir ! Oare ce o ţine acasă ? Poate găteşte supe uşoare de vară pentru soţ, la dl Cocoş mă refer. Nu, Doamne fereşte, pe el nu îl aruncă-n oală, chiar dacă e stingace la bucătărie. E o supă de legume fara carne, nu confundă ea soţul cu o legumă! Poate că remaiază ciorapi ! Sau s-a dus la cizmarul din colţ să pună flecuri la pantofi. E falită şi nu are bani să-şi cumpere unii noi. Sau e undeva la plajă, a dezertat, de vreme ce TB i-a zis imperial – Fato stai acasă, că mai rău faci pe aici cu pantalonii ăştia strimţi, cu toacele de 12, cu genţile Vuitton. Nu plînge, ştii că lumea ea rea şi comentează. Ea a zis că poate să vină cu o rochie albă, cum a fost ordinul – toată lumea în alb. Dar stratagema nu a mers – să nu zică vreunul că se vrea mireasă. Lumea ar înţelege greşit treaba, să nu creada ca pirostriile sunt cu TB însuşi. Un asemenea zvon i-ar scădea procentele suspendantului. Ea oricum este sub TB …în sondaje! Nu va gîndiţi la prostii! Nu fiţi lubrici, nu fiţi cinici. Un alt zvon care bîntuie prin oraş pretinde că şi-ar pregăti lucruşoarele pentru arestul Rahova. Cind or veni mascaţii s-o ia, ea sărăcuţa, să fie gata. Şi-a pregătit şi nişte vorbe care să rămînă in istorie. Hîrtile le-a pus la punct, martorii ştiu ce să spună la Parchet, conturile sunt la adăpost binemersi în străinătate. Aşa zice un zvon, dar sunt vorbe de clacă. Demnă, nu va încerca să se sinucidă, ea se va preda. Ea, blondă, zîmbitoare între matahalele Poliţiei ca nişte Godzile, este o imagine pe care o visează orice cameraman. Şi telespectatorii sunt nerăbători. A împrumutat de la biblioteca de cartier Memoriile Iuliei Timosenko ca să ştie ce o aşteaptă. E aceeaşi cu poveste cu Patriciu, Becali, Diaconescu, Popoviciu, Vintu, Solomon, Apostu, Năstase în cătuşe. Se pare, zic gurile rele, că TB i-a făcut o scenă de gelozie, cică ar fi prins-o vorbind la telefon cu Năstase, l-a fi intrebat care sunt condiţiile…acolo.

Nici Anastase nu se vede, deşi cum e ea multă, ditamai balena, zicea un amic fotoreporter, care se ţine după ea pe coridoarele Parlamentului, ar trebui să fie uşor de reperat. E cam obosită, am auzit, după ce a început sa ia meditaţii la aritmetică, vrea să înveţe sa numere deputaţii din sală. Asta o face în timpul liber, are ceva mai mult azi ca altadată. De cînd a fost dată jos de la preşedintia Camerei Deputaţilor preferă săraca intimitatea, viaţa privată, s-ar duce la manastire la Ghighiu lîngă Ploieşti. Suferă că este împiedicată să se mai dedice poporului. Curtea de sicofanţi din jurul ei a dispărut. Cînd a fost poftită de şeful cel mare să îl ajute în campanie ea a zis nu. Nu a fost nici la mitingul de la Cluj şi nici la Iaşi. Poate totuşi îşi va face apariţia la Bucureşti. Nici la tv nu apare să il apere pe TB. Întrebată cum explică, ar fi zis că nu vrea să o vadă lumea plînsă mai ales că este într-un hal fără de hal. A arătat şi un certificat medical. Din cauza stresului a facut o bulimie şi a mîncat prea mult, drept pentru care s-a îngrăşat preţ de cîteva kilograme. Aşa că eu cred că e vorba de ştiuta cochetărie feminina. Mdeh, e o fosta miss România şi vrea să îşi ţină rangul de mare frumuseţe, chiar dacă e o fostă. Are şi ea mîndria ei. Nu vrea să îi spună cineva – fost-ai lele cit ai fost ! Nici că este expirată. Şi mai stai Dracului pe acasă! Nici nu e politicos.

PS Dar astea-s simple vorbe. Nişte fabulaţii. Ce ştim noi ce fac femeile în intimitatea lor ! Mai ales astea politice.

Alătură-te discuției 1 opinie publicată până acum

  • George spune:

    Am facut o predictie acum 3 ani cu privire la caderea regimului dictatorial basescian,pe care am stabilit-o la jumatatea acestui mandat,deci exact acum. Iar in momentul de fata,acum si aici,pot spune ca Basescu se gandeste la pirostrii cu Udrea. De fapt amandoi vor si o sa vedeti ca visul lor se va implini.Dupa ce va fi demis.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!