URA DE CLASĂ N-O LASĂ

dancila putnaAm ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” zisele d-ne VV Dăncila la Putna. I s-au împleticit vorbele in gură exact cind voia să trimită un mesaj de pace. Prim-ministreasa nu are proprietatea termenilor. La ea ura merge bine impreuna cu solidaritatea. Daca tot se află în turneu prin țara ca sa-și spele imaginea de sluga fidelă a lui Dragnea -care a făcut atit de mult rău țării – dacă tot vrea să faca pe mama răniților și să ne mearga la suflet aparițiile ei, ar trebui totusi să înceapă prin a învăța puțin limba română – măcar pentru a se face înțeleasă.

dancila putna 2Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„Cu ce gânduri plecați de la Putna?

– Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român….”
DESKREPORT

Alătură-te discuției 3 opinii publicate

 • vali57 spune:

  Strategia Veoricăi este specfică,pentru oameni reduşi mintal,să nu zic pentru proşti.La ce fel de unitate a poporului român s-o referi ? Cum să nu ştie „mămăiţa”(vorba lui Băse),că din punct de vedere politic ,românii sunt împărţiţi în cel puţin două tabere ! Este perfidă , de-o şmecherie iftină,cu smerenie şi neconflictuală(vorba tătucului Dragnea) vrea să mai adune ceva voturi de la enoriaşi.Mâine-poimâine,probabil,se va duce prin fabrici şi uzine şă încerce să culeagă voturi şi de la clasa muncitoare.Ce jos am ajuns ,să avem un astfel de primministru în 2019 ? Ce cultură politică să ai ,să nu-ţi dai seama că electoratul român s-a schimbat ? Hai,să zicem că pe tanti nu-o duce mintea ,dar cosilierii care-o înconjoară-tot aşa de reduşi or fi !?!

 • AT spune:

  Dar daca are proprietatea termenilor (ii ia ceva timp sa isi aduca aminte semnificatia uzuala), dar vorbeste gura (cui?) fara ea? In fapt a exprimat intreg programul „Doua tari, acelasi sistem”. Si anume ca solidaritatea si altruismul- bunul samaritean securist, vorba lui CTpopescu, celebru articol- inseamna o strategie de omucidere simboklica:te ajut, cu forta daca este nevoie (si esti rigid si incapatanat), te-am ajutat (vezi bine, daca nu eram noi…), acum o sa ma ajuti si tu, ca sa fie bine pentru toti si pace in lume (ca daca nu dracu va ia, sa nu va puneti voi cu noi!).
  Si doi, ca Romania contemporana (neostalinismului poporanist,chiar popular neosecurist) se construieste pe discriminarea de inalta rezonanta mondiala, cine crede este prieten, cine nu vrea sa ne creada este dusmanul poporului si al Securitatii. De observat fina mediere informativa a activului de sub potcap, in masa si uneori foarte selectiva, divina aproape.
  Doar securitatea credintei corecte pentru ca unice ne fereste de rau, de dusmani si de dezbinare. Indrazniti sa ne contraziceti, diavolilor fara grade?

 • Marin C. spune:

  Bun si dens DeskReport, bune si comentariile ! ….. Dar cum se poate ca, avand asemenea distinsi autori de opinii, comentatori, realitatea politica sa fie la noi asa de primitiva ?!

  Traim in atmosfera elevata a unor articole si reactii ale unor oameni eminamente cultivati si inteligenti, dar ne conduc niste analfabeti, unii cu aer de interlopi, altii declarati masoni (Fifor, zice-se).

  Cum se poate explica contrastul dintre nivelul demn, inteligibil, sanatos,”sound”, al acestor opinii si mocirla existentiala in care traim, mascarada ideologica si politica a celor care detin Puterea impartind discretionar bogatia tarii ???? Care parte a realitatii e mai „reala” ?

Spune-ți opinia, fă-te auzit!