VEGETARIENII ȘI GUVERNAREA IMPOTENTĂ

tariceanu 3Am ales pentru astăzi la rubrica „Să stăm de vorbă” un scurt fragment din interviul dat de Calin Popescu Tăriceanu pentru Mediafax.

Aștept ca de obicei comentariile dvs pro și contra.

„Îi rog pe colegii din PSD să se gândească foarte serios la acest subiect, care ne dă posibilitatea să mergem mai departe, nu să ne mulțumim să terminăm târș-grăpiș o guvernare. Ambiția mea nu este asta. Pentru mine și pentru colegii mei nu funcțiile în Guvern sunt importante. Nici pe mine președinte al Senatului, că am auzit că sunt critici care consideră că ALDE nu dorește să iasă de la guvernare că eu am să îmi pierd funcția de președinte al Senatului. Complet greșit nu vreau să parte dintr-o guvernare impotentă. Am auzit și alte expresii de genul “câinele nu pleacă de la măcelărie”, vedeți proverb savant din popor, e vreau să îi anunț pe foarte mulți că colegii mei sunt vegetarieni.”

DESKREPORT

Alătură-te discuției 5 opinii publicate

 • Comanescu Ilie spune:

  Și cine îl mai crede? Credibilitate zero. S-ar putea să-ți ridice imunitatea și atunci te dă pe mana DNA

 • Daniela spune:

  Ce revelatie ! Asta a trait pana acum pe Marte….

 • AT spune:

  Tocma acu, cand incepem sa ne aducem aminte ce bune erau tacamurile de pui din socialismul real, crevetii vietnamezi si fasolea cu carnat la conserva din Baneasa, ba chiar ce eforturi faceau stabii, ce trafic de influenta pentru niste icre, o lada de Cola sau niste banane verzi, o pulpisoara de vanat,
  tocmai acu cand reveneam in democratia populara bistos cu meniul de E-uri integral, uite cum canibalii astia, care ne-au supt averea natiunilor si au trimis-o in paradisuri decadente, se declara vegetarieni. Chiar vegani, te pomenesti.
  Incepe sa-mi fie dor de disciplina revolutionara si de Shop-urile anexate, prea multa ticalosie ipocrita ne-a invadat ceea ce ar trebui sa fie viata plina de metale grele.

 • ludo spune:

  si ce-l tine?atirnat de o guvernare „impotenta”?pina acum unde a fost?pe luna?o fi descoperit „moliceanu”,gaura din gogoasa sau „ouale” la cocos?

 • Ene spune:

  Ce personaj slinos,principalul scop este să rămână în primplan și la privilegiile oferite de o funcție înaltă.Uităm cum făcea anticameră la ușa lui Ponta?

Spune-ți opinia, fă-te auzit!