VV DĂNCILĂ, DA-ȚI CU MILĂ

dancila 11VVDăncilă umbla de nebună prin țară și spune parascovenii. Ca și la moțiunea de cenzură, cind dădea asigurări ferme că nu trece, face declaratii fără legătura cu realitatea. De unde presupunere mea că are nevoie de un consult. Poate că e prea obosită. Se agata disperata de un pai și e-n panică. Dușmanii ei sunt limbile străine pe care nu le vorbeste, apoi Iohannis – favorit in cursa prezidențială și firește, liberalii -aflati pe val. Dar – de mirare – se leagă și de presupusi trădători din PSD – cei care ar indrăzni să se prezinte la Parlament cind se votează guvernul Orban. Aceștia ar trebui a doua zi să-si găseasca alt partid! Belicoasă femeie! Vede trădători si comploturi peste tot. Boală veche, incă de pe vremea PCR, boală de care PSD nu s-a dezbărat nici dupa 30 de ani. Cum ceva nu merge, cum se inregistrează un eșec, cum izbucnesc luptele fractionsite la virful partidului sau șeful el mare e contestat, inseamnă că a tradat cineva, a pactizat cu dusmanul de clasă, a întors armele. Asa și acum. Fereste-mă de prieteni că de dușmani mă feresc singur! îsi spune VVDăncila prinsă la înghesuială. Pină si Liviu Dragnea ia pus gind rau. Are și el aceasta boala și nu s-a vindecat. Acum face eforturi eroi-comice de a dizolva partidul pe care l-a condus. A apelat la draga lui justiție, care și așa mutilată de el, îi refuză demersul.

dancila 12O ințeleg exact pe VV DĂncilă. E pe cale să piardă puterea. Se pregătește să iasă din politica și e nervoasă. Cred că o să fie alungtă de pe scena de huduielile publicului și mai ales de cei apropiați pînă de curind de ea. Mîine, dacă avem alt guvern, va părăsi urgent Palatul Victoria de care s-a îndrăgostit foarte tare. O nenorocire nu vine niciodată singură, se știe. La numai citeva zile se întimplă primul tur al alegerilor prezindentiale și mai multe sondaje îi dau șansa a treia și chiar a patra. Puțini o văd plasată în turul doi. Dacă păraseste cursa de pe acum, cariera ei s-a terminat. PSD va avea grijă să nu mai fie nimic. Firea și altii stau la pîndă. Ponta vrea și el să smulgă o parte din zdreanța PSD-ului. PSD – dacă încaseaza o infringere grea care să îl scoată din ghete, cum se spune – se va scinda. Fie pină în primăvară daca nu trece in turul doi. Fie dupa alegerile parlamentara, dacă trece in turul doi. In toate situatiile imaginabile, PSD nu are șanse să scoată un presedinte în 2019. Ceasul rău – mizeria istoriei. O epocă se sfirșește!

Sustinătorii ei, tot mai rarefiați, se vor duce în cele 4 zări. Va rămîne singurp. Nici Fifor nici Teodorovici – servanții ei – nu vor mai fi prin preajmă. Va rămine la mîna baronilor partidului, care o vor executa la fix. Va fi un bun prilej pentru VVDăncilă de a restabili măcar parțial contactul cu realitatea de care s-a rupt de cind a acceptat funcția de prim-ministru din mîna lui Liviu Dragnea, azi în pușcărie. O carieră de doi lei, o făcătură, ca și personajul.

STELIANTANASE

DESKREPORT

 

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • Silvia Bobolea spune:

  He,He !Viorica se-nvăță cu mașină la scară ,cu elicopter la dispoziție ,cu apa turnată-n pahar ,cu cărători de servietă ,cu coc proaspăt în fiecare dimineață ,tinute și broșe schimbate zilnic !Ce să mai vorbim !E om și ea !din repetenta care-a fost să se trezească cu atâtea onoruri ?Așa dintr-o dată ?Neam de neamul ei n-a visat !A dat admiterea la cel mai slab liceu din Ploiești și nici acolo n-a luat treapta !A fost în turneu si în orasul natal și până și acolo a fost huiduită !Și tot nu se trezește !A luat-o valul rău de tot pe doamna Viorica !Și devine din ce în ce mai tare în replici !Cred că aia cu limba engleză este marcă proprie !Ce bine-ar face dacă ne-ar spune cum se numește unul care nu vorbește nici limba maternă corect !Acum mai visează și confruntări !Și nu cu oricine ,ci cu Iohannis !De aceea s-au autosesizat subalternii și au dotat-o cu o sabie ?

 • Franklin spune:

  Spre deosebire de alte dati in care presedintele PSD a fost mazilit, de aceasta data, nu exista niciun pesedist mai rasarit care sa-i ia locul. Fireste, de gasit, s-ar gasi sute, insa niciunul nu pare sa merite onoarea. Sunt toti o apa si-un pamant, aceasta este dilema. Oricare s-ar propune sau ar fi propus, imediar ar sari ca arsi restul de 95%, da’ ce, eu sunt mai prost ca cutarica? Si chiar n-ar fi. Eu n-as fi asa de sigur ca Dancila va fi mazilita dupa esecul la prezidentiale. In primul rand, ea mosteneste de la Dragnea un statut favorabil liderului, care-i permite abuzuri in folosul priopriei persoane. Tot ceea ce are de facut este sa nu-I coalizeze pe toti deodata impotriva ei, adica sa nu-I loveasca in grup. Poate sa-i execute pe rand, unul cate unul. In al doilea rand, atuul ei principal este tocmai prostia ei proverbiala, reala, simulata ori inventata de altii. E preferabil sa slujesti un prost decat sa inscaunezi cu mana ta un dictator inteligent. Cam cum a fost consensul cu nea Nicu in 1964-65.
  Acest partid nu si-a atins inca maximumul de ridicol de care este capabil si s-ar putea sa ne mai distram cu el inca multa vreme. Indiferent ce se va intampla la prezidentiale, PSD nu va avea nicio vina. A fost furat la urne de statul paralele in favoarea presedintelui Iohannis. E simplu, si-o spala si e ca noua!
  PS
  Presedintele PSD, megaloman titlu, comunistii erau mai modesti cu cel de secretar general care sublinia ca seful slujeste partidul si nu viceversa.

 • adrian danila spune:

  Nu inteleg cum pot accepta barbatii din PSD o asemenea pierduta pe nicaieri. I-mi este foarte greu sa inteleg .Sau mu mai sunt barbati ……….

 • nic spune:

  Dati-i cu sete, ca sa simta ce inseamna sa nu fii pregatit pentru scaunul in care te-au cocotat altii!!! Nu am nicio mila pentru femeia asta care a acceptat un post pentru care stia ca nu era pregatita, parca o vad pe Leana lui ceasca atunci cand veorika casca gura si mai scoata o ineptie!!! Plus ca e si obraznica foc, asa ca atunci cand vorbeste gura fara cap, nu mai are masura bunului simt!!
  Eu cred ca romanii s-au saturat sa fie condusi de prosti, analfabeti si de hoti si vor sa vada niste oamnei capabili la carma tarii, experimentul dragnea ne-a ingrozit!!! Nu pot sa inteleg cum astia de la PSD au hotarat sa mearga cu un asa specimen la prezidentiale, oare chiar nu le crapa obrazul cand isi vad propriul candidat la prezidentiale facand gafa dupa gafa? Chiar nu le e jena sa apara cu discursurile alea gretoase de pe vremea lui ceausescu, ce nivel de cultura poate avea un om cand ii ridica ode veorikai chiar daca stie ca asta e proasta de bubuie?!?! Iar ce ma doare si mai tare este faptul ca pupezele astea comuniste din psd ii lasa pe bietii oameni sa le pupe mainile, ca si cum da, mah, eu sunt ala mare si tare, voi pupati labute!!! Sa vad o femeie batrana pupand laba veorikai, rovanei ori firei ma umple de greata, astea chiar se cred D-zei!!

Spune-ți opinia, fă-te auzit!