VV DĂNCILĂ VORBEȘTE SINGURĂ

dancila 11VV Dăncilă surprinde prin capacitatea de a se reinventa. Ne spune mereu alte prostii. Imi amintesc cu cita tarie declara in fața camerelor tv că „moțiunea nu trece!” O zicea cu convingere, de credeai că așa e. Și în dimineața votului – nu mai vorbesc seara de dinainte la o televiziunie – a zis la fel – ca guvernul ei nu cade. Și a căzut! A dat vreo explicatie? A spus cumva de ce s-a inșelat atit de grav? Nu! VVDăncilă nu se simte responsabilă nici pentru ce zice, nici pentru ce face! In ziua precedenta era un personaj, a doua zi juca alt personaj.

dancila 9Pare rupta complet de realitate. Manipulează?Minte cu bună știință? Dracu stie! Cert este că are o capacitate deosebită de a sfida si ignora realitatea, de a vorbi pe de lături.m mai ales. Tu o întrebi una, ea răspunde la altă intrebare, nepusă. Adevărul faptelor nu o interesează. Acum zice că va trece in turul doi in cursa pentru Cotroceni și – mai mult chiar- va ciștiga alegerile din 24 noiembrie!!! Pretinde că va fi prima femeie presedinde. Vrabia mihai viteazul!

Chiar nu a citit sondajele? Nu a văzut că se află mult sub propriul ei partid? Vorbeste gura fără ea. VVDăncilă trimite mesaje mobilizatoare către electorat (mai ales cel captiv PSD) și provoacă multă confuzie. Unii o cred, iși zic că ditamai prim-ministru nu poate să vorbeasca aiurea-n tramvai. Ei bine, bine dancila tirgoviste 2vorbește aiurea! E în epoca post-adevărului. Tratează lucrurile cu o doză suficient de mare de para-realitate. Suntem într-un film SF – printre realităti virtuale.

In noiembrie va constata că a rămas de căruță, pierdută în peisajul electoral. Mă întreb dacă va da vreo explicatie în afară de o teorie a conspirației. Atunci va descoperi, vezi Doamne, că românii sunt răi pentru că nu au votat-o, după ce ea și partidul ei au făcut pentru popor. Si se va mira de atita ingratitudine. Si ce guvernare bună a fost! Inexplicabil! Va descoperi mai ales un lucru simplu- ce i-au spus destui, (că este un out-sider) este și adevărat. Nu are nicio șansă să ajunga la Cotroceni indiferent de ce zice prin localitățile unde poposește în turneul ei electoral. E o cursă dinainte pierdută.

STELIAN TĂNASE

DESKREPORT

Alătură-te discuției 4 opinii publicate

 • Magda spune:

  Este rupta de realitate și cred ca a început și ea sa creadă în ceea ce spune. Beția puterii…. Ii da înainte cu grija ei față de oameni. Măcar s-a prins care este placa care prinde la săraci și-i dă inainte.

 • Vighenia Ursache spune:

  Aveti perfecta dreptate.Va consider cel mai corect analist.Pana mai ieri, alaturi de Dvs.era CTP-ul, dar acum nu stiu de ce nu-l sprijina pe Orban?Uitam atat de repede ca am fost pe marginea prapastiei cu Dragnea? In epoca Dragnea, singura speranta era Ludovic Orban.Acum ar trebui sa-l sustinem cu totii pe Ludovic Orban.Chiar daca nu prea face rating la tv, dar are un stil corect de a face politica, si a luptat mult sa ajunga aici.Sa-i dam o sansa

 • iulica spune:

  mie imi aduce aminte de Elena Ceausescu ,aduce un pic si fizionomia fetei

 • Cristina spune:

  Exista și oameni limitați.. Oameni cu anumite capacități reduse.

Spune-ți opinia, fă-te auzit!